L’Ajuntament de Sueca ven dos terrenys per a l’adquisició del “Molí del Pasiego”

Jueves, 12 de marzo de 2015 | e6d.es
• “Els Molins de la Vila són un referent en el nostre municipi i l’espai idoni per a instal•lar el tan esperat Museu de l’Arròs així com altres opcions”

._000363
Ahir a la sala de juntes del consistori municipal es va procedir a la venda de dos solars propietat de l’Ajuntament de Sueca valorats en 2.086.353€ per a l’obtenció del “Molí del Pasiego”.
Es tracta de la primera fase d’una intervenció en què per mitjà de la venda dels terrenys, el “Molí del Pasiego” passarà a ser de titularitat pública municipal. Els terrenys, el primer valorat en 1.440.325€ i situat entre l’edifici de la Policia Local i la CN-332, i el segon, valorat en 646.028€ i situat als voltants del Casal Jove van ser convocats a licitació el passat 28 de gener en anunci publicat en el BOE. L’operació duta a terme davant de notari, el senyor Enrique Farrés Reig, i les parts implicades, els compradors i propietaris dels Molins, la família Gómez-Trenor i representants de l’Ajuntament.
L’edifici emblemàtic conegut com el “Molí de la Vila” o el “Molí del Pasiego” situat junt amb la Placeta del Convent i al costat de la Biblioteca Pública, passarà a ser de titularitat municipal i serà “un fet històric i positiu per a Sueca en” paraules de l’alcalde de Sueca, promotor d’esta negociació. “Els Molins de la Vila són un referent en el nostre municipi i l’espai idoni per a instal·lar el tan esperat Museu de l’Arròs així com altres opcions ”, ha manifestat.
Ajuntament de Sueca