L'Ajuntament de Sueca inicia les obres d'ampliació del cementeri municipal

Jueves, 23 de junio de 2022 | e6d.es
• Amb un pressupost de 250.000 euros, i quatre mesos de treball, es preveu ampliar l'oferta de nínxols en un futur fins als 3.500

._000864

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Urbanisme en col•laboració amb la Regidoria responsable del Cementeri Municipal, ha iniciat les obres d'ampliació d'estes instal•lacions en el municipi. Amb un pressupost de 250.000 euros, i una duració estimada dels treballs de quatre mesos, es preveu ampliar l'oferta de nínxols en un futur fins als 3.500.
La primera fase comprén, en principi, l'execució d'uns 300 metres lineals de tanca que delimitarà la part exterior de la interior del cementeri, amb les característiques materials i constructives semblants a la paret existent. A més, està prevista l'ordenació de l'espai exterior amb arbratge i bancs per al descans. “Continuem millorant la nostra ciutat, duent a terme actuacions que l'enriqueixen i doten de majors serveis als nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat el regidor d'Urbanisme, Fernando Franco. Per la seua part, el regidor responsable del Cementeri Municipal, Joan Carles Vázquez, ha assenyalat que “per fi, es procedirà a l'ampliació del cementeri, un projecte que es desenvoluparà per fases (perimetració, reordenació dels carrers i la connexió amb la futura construcció de nínxols), per a descongestionar així l'espai de què disposàvem. Paral•lelament a esta ampliació, està prevista encara en l'espai actual, la construcció d'un bloc de nínxols nou que se sumarà a les actuacions de millora que s'han realitzat durant esta legislatura, com ara l'adquisició de l'elevador o la remodelació dels serveis adaptats i de la coberta de l'entrada per les goteres que patia des de feia molts anys. Estes instal•lacions són patrimoni de tots i hem de cuidar-les”.
L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat que es tracta de satisfer una de les reivindicacions de la ciutadania “nosaltres també vam pensar que era una prioritat l'ampliació d'estes instal•lacions perquè l'actual cementeri s'estava quedant xicotet i congestionat i, per tant, és un servei bàsic i necessari que considerem s'havia d'augmentar ja. Per diferents qüestions administratives no ha pogut ser abans, i esperem que en un temps prudencial se puga materialitzar i tindre eixa instal•lació construïda i ampliada”.
Ajuntament de Sueca