L'Ajuntament de Sueca i la Guārdia Civil programen una xerrada

Jueves, 14 de abril de 2016 | e6d.es
• Per prevenir i alertar dels fraus i les estafes


._000406


._000300
L'Ajuntament de Sueca, des de l'àrea d'Acció Social i la Unitat de Prevenció Comunitària, en col•laboració amb la Guàrdia Civil està duent a terme una sèrie d'accions i xerrades preventives sobre diferents temes de seguretat pública, que s'emmarquen en el programa general de Sueca Saludable.
En este sentit, este dimecres s'ha impartit una xerrada sobre prevenció de fraus i estafes a la seu d'AFEMRB, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de la Ribera Baixa,  adreçada al col•lectiu d'usuaris del centre de dia de la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel i també del centre de convivència terapèutica d'AFEMRB.
En estes xerrades, dirigides a col•lectius considerats especialment vulnerables front a  determinades modalitats delictives com robatoris amb violència i intimidació, robatoris en domicilis, estafes de tot tipus i utilització il•legal o no autoritzada dels seus recursos econòmics per part de terceres persones, els agents de la Guàrdia Civil repassen els delictes més freqüents i tracten de donar una sèrie de recomanacions i consells als assistents per tal de prevenir i evitar esta sèrie d'actes delictius.
La xerrada ha estat impartida pel tinent de la Guàrdia Civil de Sueca, Carlos Pérez i hi van assistir també els dos regidors en competència, Salvador Campillo, regidor de Sanitat i responsable de la Unitat de Prevenció Comunitària i Noelia Sisteró, regidora de Serveis Socials. Ambdós, Campillo i Sisteró, han coincidit en reconéixer la importància d'este tipus d'iniciatives per alertar i protegir a la ciutadania.
Ajuntament de Sueca