L’Ajuntament de l’Alcúdia obté el tercer premi de Mobilitat Sostenible

Jueves, 19 de septiembre de 2019 | e6d.es
• L'alcalde de l'Alcúdia Andreu Salom ha rebut el reconeixement de mans del Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Arcadi España

._000256

._000509
Els IV Premis de la Setmana de la Mobilitat- Comunitat Valenciana 2019 (SEM-cv) s’han atorgat este matí, dins la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible, celebrada a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, amb la presencia del conseller Arcadi España i la directora general d’Obres  Públiques, Transporrts i  Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, qui ha presentat un llibre digital dels premis  SEMcv, amb tots els projecrtes pemiats en eles edicions de 2016, 1017 i 2018.
L’Ajuntament de l’Alcúdia ha obtés el tercer premi de municipis menors de 20.000 habitants, pel seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). La redacció de l’actual pla ha estat a càrrec de siete arquitectura más ingeniería, grup que ha presentat la  candidatura del PMUS de l’Alcúdia a estos premis.
Cal dir que l’actual pla s’ha fet a partir de la revisió i actualització del document ‘L’Alcúdia: Cap a una mobilitat sostenible’ redactat per OTM Consultors l’any 2005 per a l’Ajuntament de l’Alcúdia i es presenta com una oportunitat per a reflexionar sobre el model urbà desitjat per al municipi i definir estratègies de futur d’acord a este nou model.
A més ha servit per a contextualitzar les diferents iniciatives i mesures ja empreses per l’Ajuntament en els darrers anys en relació a prioritzar la mobilitat a peu i amb bicicleta i reduir el trànsit motoritzat.
El Pla de Mobilitat té un enfocament integrat i una visió estratègica a curt, mitjà i llarg termini, per tal de poder disposar d’un document de planificació estratègica en matèria de mobilitat urbana i espai públic.
Ajuntament de l’Alcúdia._000368

._000520