L’Ajuntament de Carcaixent arranca el dispositiu especial de Falles 2015

Jueves, 12 de marzo de 2015 | e6d.es
• Més 2.500 fallers es preparen per a gaudir de les Festes en honor a Sant Josep

._000210
L'Ajuntament de Carcaixent arranca demà divendres dia 13 el dispositiu especial de Falles 2015, serà a partir d'este moment quan els primers ninots de falles comencen a omplir la localitat, concretament són 13 comissions falleres les que plantaran els seus monuments al carrer. Des de la Regidoria de Festes i la Regidoria d’Interior s'ha traçat un dispositiu especial amb l'objectiu de garantir la seguretat i la convivència entre tots, veïns i fallers.  
La brigada d'obres i serveis repartirà més de 33 tones d'arena que s'utilitzaran en tots els monuments. També com en anys anteriors, s’han ficat a l’abast de les comissions, 1.500 cadires i 150 taulers,  així com els escenaris que utilitzaran els fallers per a les berbenes i disco-mòbils que es realitzen estos dies.
Precisament, el Regidor de Festes, Fernando Cortell s’ha referit a este aspecte i ha recordat que “atès que s'utilitzen els espais públics, com els carrers i les places per a fer estes festes, és important que els fallers es responsabilitzen de deixar-ho tot net una vegada finalitze la festa així com també, que es respecten els horaris marcats per a estos dies que en estos casos serà fins a les 4 de la matinada " 
Pel que fa als serveis generals, com ara, l'enllumenat públic, l'horari d'encès s'allarga fins a la 1:30 de la matinada, des d'este dijous i fins al dia 19 de març, a petició de les comissions falleres. A més des del departament d'enllumenat municipal, s'ha posat a la disposició de cada falla focus de llum, per als monuments fallers que estaran encesos des de les 19:00 hores a les 7 del matí així com també dos quadres elèctrics de protecció.
Pel que fa all servei de recollida de fem s’amplia, es repartiran 154 contenidors per tots els casals fallers ( resta,  vidre, envasos, cartró) que es retiraran i reposaran tots els dies en horari habitual. També el servei de l'ORA quedarà suspès a partir de demà fins al dia 20 de març a les 9 del matí.
Per a la nit de la Cremà, Cortell també ha explicat que l’Ajuntament de Carcaixent ha dissenyat un pla d'acció “s'ha preparat un pla especial de neteja amb equips formats per Procarsa i ACCIONA amb el qual tenim la seguretat que el dia 20 de març la normalitat estarà restablida en tot el casc urbà” 
A més en tots els actes oficials, com ara el Lliurament de Premis o l'Ofrena, hi haurà una dotació de Protecció Civil i una Ambulància de la Creu Roja per a garantir la seguretat de tots.
Ajuntament de Carcaixent