L'Ajuntament d'Almussafes inicia les labors de repintat de les marques vials

Martes, 25 de agosto de 2015 | e6d.es
• Els operaris municipals han començat pels passos de vianants situats al costat dels centres educatius de la localitat

._000300

._000354
La Regidoria d'Urbanisme d'Almussafes ha emprès les tasques de repintat de les marques vials i de neteja dels espais públics exteriors. Aquesta actuació, que es prolongarà durant els pròxims mesos, abasta la totalitat de carrers del municipi.
El consistori municipal va començar la setmana passada les labors de repintat de les marques vials situades en el casc urbà d'Almussafes. Davant l'imminent inici del curs escolar, els passos de vianants situats en els voltants dels centres educatius han sigut els primers a estrenar imatge. En els carrers adjacents als col•legis també s'estan col•locant bandes sonores amb l'objectiu de limitar la velocitat dels vehicles i, d'aquesta forma, augmentar la seguretat dels alumnes que transiten per la zona. Posteriorment, i de manera gradual, aniran pintant-se la resta de passos de vianants i marques per a l'estacionament situats en la localitat.
Juntament amb aquesta intervenció, els operaris municipals iniciaran en breu els treballs de neteja de voreres i parcs públics. Per a açò, utilitzaran una màquina propietat de l'ajuntament que aconsegueix eliminar la brutícia incrustada en el sòl. “La intenció és començar pels espais situats al costat d'edificis públics, com l'esplanada del centre cultural, continuar pels parcs i jardins i concloure en les voreres”, explica el regidor d'Urbanisme, Andrés López.
Ajuntament d'Almussafes