L'Ajuntament d'Almussafes inicia la neteja exterior dels edificis públics de la localitat

Lunes, 31 de agosto de 2015 | e6d.es
• Aquesta tasca es desenvoluparà a partir d'ara cada dos mesos en el casc urbà i en el polígon industrial

._000300
El consistori municipal té previst dedicar els pròxims mesos a netejar façanes, parcs, voreres, carrers i parcel·les i ha establit cada quant de temps es realitzaran aquestes tasques que segons el regidor d'Urbanisme, Andrés López, tenen com a objectiu “garantir la salut pública i assegurar que la localitat estiga ben neta per una qüestió higiènica, estètica i de seguretat vial”.
Avui, divendres 28 d'agost, han començat les tasques de neteja de la part exterior dels edificis públics de la localitat d'Almussafes. La primera de les infraestructures públiques a ser objecte d'aquesta intervenció ha sigut el centre cultural, on des de les vuit del matí una màquina elevadora serveix a la UTE formada per Pavasal i Almain per a acostar-se a les zones més altes de la façana d'aquest equipament municipal que acull gran part de l'oferta cultural del municipi. En el procés, la companyia utilitza una màquina que expulsa aigua a pressió per a eliminar la brutícia acumulada. Quan finalitzen, es traslladaran fins als col·legis Almassaf i Pontet per a repetir el procediment i aconseguir que quan comence setembre els tres edificis estiguen preparats per a reprendre la seua activitat habitual.
Així mateix, els operaris del consistori municipal han començat les tasques de neteja dels solars públics i dels cedits a l'Ajuntament per part dels veïns i que actualment estan habilitats com a aparcaments públics o pipicans. En aquests casos, els productes que s'utilitzen no són tòxics ni agressius, per la qual cosa no són perjudicials per als animals que fan ús d'aquestes zones d'esplai per a mascotes. L'equip de govern va decidir recentment que aquesta tasca es desenvoluparà a partir d'ara cada dos mesos en el casc urbà i en el polígon industrial.
A més, està previst que a l'octubre començe un període de neteja general dels espais públics de la localitat, que inclourà parcs, voreres i tot tipus de vies, “una cosa que no s'havia fet fins ara en el cas de les voreres i els carrers i que hem decidit que realitzarem cada dos anys per a garantir que Almussafes lluïsca l'aspecte que mereix”, assenyala el regidor d'Urbanisme, Andrés López. Per a açò, assegura que “es tancaran carrers i es buidaran de vehicles perquè les màquines i el personal encarregat tinguen l'espai suficient per al desenvolupament d'aquest treball”. L'objectiu de totes aquestes tasques és “que la localitat estiga ben neta per una qüestió higiènica, estètica i de seguretat vial”, explica López.
Ajuntament d'Almussafes