L’Ajuntament d’Algemesí reduirà els preus del poliesportiu per a fer l’esport accessible a tot el món

Martes, 7 de julio de 2015 | e6d.es
• Es mantindrà un preu reduït per a jubilats, discapacitats, aturats o persones que compten amb el Carnet Jove

L’equip de govern considera abusius els preus instaurats pel PP l’any 2012 i irrisòria la modificació duta a terme pels populars un any després. De manera que s’ha decidit tornar a unes tarifes semblants a les que hi havia abans que governara el PP i més adequades a la situació de crisi que patim.
En paraules del regidor d’Esports, Pere Blanco, “aquesta era una mesura que havíem d’adoptar amb certa urgència ja que pensem que la pràctica de l’esport és un mitjà de vida saludable i, per tant, els poders públics l’han de fer accessible a tot el món i no només a una elit que abans podia pagar els preus instaurats pel PP”.
Els preus, en relació al 2012, es reduiran més d’un 70 %. Per exemple, les pistes de tennis, frontó i esquaix passaran de costar 8 euros l’hora a costar-ne 2, la de pàdel de 15 a 3 i el minitrinquet de 8 a 1,50, amb una clara aposta per promocionar l’esport autòcton.
Pel que fa els esports col·lectius, el camp de futbol 11 passarà de costar 40 euros a 30 i el del futbol 7 de 20 a 15. El Pavelló Cobert podrà llogar-se per 15 euros quan abans en valia 25.
 
No al sistema d’abonaments
Segons ha explicat l’alcaldessa, Marta Trenzano, “nosaltres tenim una altra concepció del que és un edifici públic, no podem consentir que per a l’ús i gaudi de les instal·lacions esportives hi haja ciutadans de primera i de segona categoria. L’abonament és absurd, tenim unes instal·lacions que són de tots i tots tenen dret a utilitzar-les en igualtat de condicions”.
Ajuntament d’Algemesí