L'Ajuntament d'Algemesí aprova un pressupost de 18.300.000 euros per a 2017

Jueves, 1 de diciembre de 2016 | e6d.es
• Amb els vots a favor de PSPV-PSOE i EU, l'abstenció del PP i el vot en contra de Més Algemesí

._000448
El pressupost per al pròxim any reforça la parcel•la econòmica del Pla de Dinamització Econòmica, Treball i Formació amb 875.000 euros que es distribueixen, entre altres partides, en el programa municipal de treball, despeses de formació-ocupació, cursos, ajuda econòmica als nous autònoms, beques joves universitaris, campanya animació comercial i pla de dinamització econòmica.
En polítiques socials s'inverteixen 798.000 euros, principalment en el projecte Riu, el programa d'intervenció a famílies desfavorides, la prestació del servei d'educador social, la dinamització comunitària de millora del barri del Raval i atencions assistencials.
En el capítol d'educació la partida pressupostària ascendeix a 787.000 euros que es distribueixen principalment en el programa barri escola, la xarxa de llibres, beques de transport universitari, programa la dipu et beca, beques a famílies d'educació infantil i material i mobiliari de les escoles infantils municipals. Agricultura té una partida de 473.000 euros per a inversió en camins rurals, el conveni millora del medi rural, ajudes agrícoles i el programa de vigilància amb drons.
Urbanisme, medi ambient, parcs i jardins suposa per a 2017 una inversió d'1.278.000 euros principalment en millora d'accessibilitat de voreres, millora de l'enllumenat públic, carril bici, pacte de les alcaldies, campanyes públiques de medi ambient, mobiliari infantil adaptat, manteniment de polígons industrials i neteja pública.
L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat que es tracta d'un pressupost que “inverteix en les persones, centrat en el foment del treball, la dinamització econòmica de la ciutat, educació, agricultura i un urbanisme amable i pròxim a les persones”.
Ajuntament d'Algemesí