Labora rep més de 102.000 sol·licituds de les ajudes a treballadors autònoms afectats per COVID-19

Sábado, 11 de abril de 2020 | e6d.es
• Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas de negocis que hagen hagut de tancar i de 750 euros per a la resta

._000759
Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ha rebut fins a les 13.00 hores d'aquest dimecres al voltant de 102.000 sol·licituds per a les ajudes de persones treballadores autònomes afectades per la situació de crisi sanitària ocasionada per la *COVID-19.
El tràmit per a poder sol·licitar la subvenció s'ha obert a les 9.00 hores d'aquest dimecres en la pàgina web (consultar ací) sense que, de moment, s'hagen presentat incidències malgrat la gran quantitat de sol·licituds presentades.
Labora ha posat en marxa un procediment per a evitar el col·lapse de la seua pàgina web, tenint en compte el gran trànsit que s'anava a produir. D'aquesta manera, les persones que demanden l'ajuda se'ls assignarà una data i franja horària per a poder presentar tota la documentació. El procediment pot veure's en aquesta infografia: consultar ací
En aquest sentit, un equip de persones de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i de *Labora han estat treballant des de fa dies per a oferir garanties de seguretat i accessibilitat a les persones sol·liciten les subvencions.
Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas de negocis que hagen hagut de tancar i de 750 euros per als quals, no havent sigut obligats a tancar, hagen patit disminució ingressos, en les condicions que estableix el reial decret de declaració de l'estat, i es concediran de manera directa. 
G.V.

._000739

._000723