Labora homologa dues noves aules a Almussafes per a impartir tallers formatius

Viernes, 28 de enero de 2022 | e6d.es
• La localitat podrà acollir a partir d'ara en les seues instal·lacions un total de 38 especialitats del Servei Valencià d'Ocupació i Formació

._000748
El Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) ha donat llum verda a l'homologació de dues noves sales en infraestructures públiques d'Almussafes per a la impartició de programes formatius encaminats a la millora de la inserció professional. Es tracta d'una de les estades de la primera planta del Centre Cultural i d'una de les cases de propietat municipal situades al carrer Maestro Cardona. En elles es desenvoluparan les classes dels tallers ‘Atenció sociosanitària a persones en el domicili’ i ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Amb aquestes dues ja són sis sales, més el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, les que estan a la disposició de Labora en la localitat. En elles poden impartir-se fins a 38 especialitats. Segons l'alcalde, Toni González, “si hem aconseguit aquest objectiu ha sigut gràcies a la gran faena realitzada des de l'ADL, departament el personal del qual s'esforça cada dia per fer realitat la gran aposta de l'Ajuntament per l'ocupació i la formació”.
L'Ajuntament d'Almussafes compte des d'ahir, dilluns 24 de gener, amb dues noves aules homologades per Labora. Gràcies a elles, podran impartir-se en la localitat els tallers ‘Atenció sociosanitària a persones en el domicili’ i ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”, tots dos impulsats pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació. D'aquesta manera, la població ja compta amb sis sales homologades per al desenvolupament de fins a 38 especialitats oferides per la citada institució autonòmica, a més de les instal·lacions del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA), col·laborador des de 2017.
La primera de les noves sales es troba en la primera planta del Centre Cultural, mentre que la segona és una dels habitatges del carrer Maestro Cardona de titularitat municipal. L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) va rebre la setmana passada la visita del tècnic de Labora encarregat de realitzar les comprovacions oportunes respecte a les exigències de l'homologació, confirmant-se posteriorment la seua aprovació i els cursos que s'impartiran a les seues aules.
“Aquestes noves homologacions són una excel·lent notícia perquè gràcies a elles ampliem les possibilitats d'oferir formació de qualitat a la ciutadania per a millorar les seues opcions d'inserció laboral. Si hem aconseguit aquest objectiu ha sigut gràcies a la gran faena realitzada des de l'ADL, departament el personal del qual s'esforça cada dia per fer realitat la gran aposta de l'Ajuntament per l'ocupació i la formació. En aquest cas concret podran desplegar-se especialitats tan diverses com la comptabilitat, l'obra de paleta, la informàtica, les llengües estrangeres o el manteniment de parcs i jardins, entre moltes altres”, destaca l'alcalde i regidor d'Ocupació, Toni González.
Aquestes dependències se sumen, per tant, a les de l'escola d'adults i a les dues sales situades en el Polígon Industrial Joan Carles I, la del Molí del Carmen i la del Cementeri Municipal. Aquests espais disposen de les característiques tècniques adequades per a poder acollir les classes d'un total de 38 cursos de totes les famílies professionals i especialitats incloses en el catàleg de Labora.
Ajuntament d'Almussafes


._000841

._000826