La vicepresidenta Amigó visita les obres de la Diputació a Catadau

Viernes, 6 de marzo de 2020 | e6d.es
• Rebrà més de 475.000 euros del nou Pla d’Inversions de la corporació provincial per a continuar millorant les infraestructures i serveis del poble

._000700

._000728
La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acompanyada per l'alcalde de Catadau, Hèctor Roig, i una representació municipal, ha visitat les obres que el municipi porta en marxa amb fons de la Diputació, entre elles les actuacions al poliesportiu on s'ha construït un camp de futbito i s'ha millorat l'accessibilitat.
La vicepresidenta i responsable de l'àrea de MediAmbient de la Diputació ha visitat també la Casa de la Cultura, on s'ha executat la substitució de l'equip de climatització per a millorar l'eficiència energética, així com la reforma dels banys i de l'escenari."Són obres que milloren instal•lacions municipals, l'ús que li pot donar la ciutadania, en definitiva projectes més respectuosos mediambientalment" ha explicat Amigó.
Per part seua,l'alcalde de la localitat, Hèctor Roig, ha comentat que “estem molt contents amb les subvencions de la Diputació ja que sinó no serien possibles moltes obres que necessita el municipi”.Roig ha volgut ressaltar la seua satisfacció amb “l'esforç que fa la Diputació, ja que s'ha fet pública la quantia del nou Pla d’Inversions pel qual rebrem més de 475.000 euros”.
Amigó també ha conegut de primera mà les obres finalitzades, que ha subvencionat la Diputació de València, comés el cas de la rehabilitació de l'Escorxador Municipal per a convertir-lo en una sala multiusos i d'exposicions. A més, ha visitat l'estat de les obres al carrer Fonteta, que contemplen l'ampliació de les voreres i l'adequació de l'entorn. Durant la seua visita a Catadau, Maria Josep Amigó s'ha interessat per l'estat de la Casa Tavio que està pendent de ser rehabilitada.
Per últim, el regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Diversitat de Catadau, Josep David Bisbal, ha mostrat a la vicepresidenta el projecte de Govern Obert de retransmissió dels plens municipals per internet.
DIVALOFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006