La urbanització Sant Blai de Carcaixent es torna a convertir en un espai d’art a l’aire lliure

Martes, 3 de agosto de 2021 | e6d.es
• Una mostra d’intervencions efímeres consistent en instal·lacions creatives en espais públics i zones comunes

._000625
L'Associació Cultural i de Festes de la Urbanització Sant Blai de Carcaixent  ha organitzat la cinquena edició de "Sant Blai Espai d’Art", una mostra d’intervencions efímeres consistent en instal·lacions creatives en espais públics i zones comunes a l'aire lliure de la urbanització. Este divendres es van inaugurar les obres guardonades que es podran visitar fins el final d’agost en espais comuns de la urbanització Sant Blai de Carcaixent.
La primera de les obres seleccionades és "Matčria 1", una estructura tubular amb il·luminació central, del polifacčtic  artista Lamberto Tudela Casas. L'artista grŕfica d'art urbŕ Lezzart torna amb un dels seus tigres en la versió més tendra en el seu graffiti "Mirada" sobre una de les parets del restaurant que donen a la Placeta. Per últim, el fotňgraf i creatiu Salva Garrigues  completa la seua proposta "De Sant Blai al cel" amb "Sillons confident", ubicats front al  marc donat a la urbanització junt amb el seu col·laborador Rinoxa.
El jurat ha valorat molt l'evolució d'USB Espai d’Art, que enguany fa ja la 5ena edició i agraeix la participació dels autors i autores que no han estat seleccionats, convidant-los a col·laborar en futures edicions de la Mostra Usb Espai d’Art.
Ajuntament de Carcaixent

 

._000829

._000791