La Unió Musical de Sueca lliura els premis del Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil

Domingo, 14 de mayo de 2023 | e6d.es
• Pel 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano

._000351
La sala d'actes de la Casa de la Cultura va acollir el lliurament de premis del Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil CONTAM UN CONTE MUSICAL: “EL MESTRE SERRANO I JO”, organitzat per la Unió Musical de Sueca amb motiu de la commemoració del 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano, i que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, la Fundació Bromera i la Diputació de València.
Un total de 89 treballs van ser presentats pels xiquets i xiquetes dels diferents centres participants: CEIP Carrasquer, CEIP Cervantes, CEIP El Perelló, institut Joan Fuster, l'Encarnació, Nostra Senyora de Fàtima, Luis Vives i María Auxiliadora. Els premis, dividits en tres categories en funció del curs escolar (tercer i quart de Primària; cinqué i sisé de Primària; i primer i segon de l'ESO), van consistir en vals per a material escolar i diplomes. A més, els guanyadors dels primers i segons premis, podran llegir el seu conte davant les càmeres de Sueca Televisió.
Els encarregats d'entregar els premis als treballs guanyadors, van ser: el president del comité organitzador dels actes pel 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano, Jesús Soldado; el director de l'Escola de Música 'José Serrano' de la Unió Musical, Iván Hernández; i el net del mateix Maestro Serrano, Paco Serrano. En esta ocasió, els treballs seleccionats pel jurat han sigut:
Categoria 3r i 4t de Primària
Accèssits: Sento Mas Martínez, del CEIP Cervantes; Clara Serrano Campanario,  del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Vera Sánchez Fernández, del CEIP  Carrasquer; i Iker Machí Aleixandre, del CEIP El Perelló).
Segon premi: Mª Ángeles Lledó Soldado, del col·legi L'Encarnació.
Primer premi: Andreu Meseguer Piquer, del CEIP Carrasquer.
Categoria 5é i 6é de Primària
Accèssits: Mario Bonilla Bosch, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Ariadna  Viñoles, del col·legi Luis Vives; Sergi Ferrer Beltrán, del CEIP Cervantes; i Aitana  Vila Marco, del CEIP El Perelló
Segon premi: Laia Soler Viñoles, del CEIP Carrasquer.
Primer premi: Núria Megía Merino, del CEIP Cervantes.
Categoria 1r i 2n ESO
Accèssits: Andreu Sierra Vidal, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Ángel  Ortells García, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Berta Signes Sánchez, de  l'institut Joan Fuster; Juan Sneider López Bernal, del col·legi Mª Auxiliadora.
Segon premi: María Ibiza Gil, del col·legi L'Encarnació.
Primer premi: Vega Escrivá Climent, del col·legi L'Encarnació.
Finalment, el jurat va entregar un esment especial al CEIP El Perelló per ser el centre escolar amb més participants i per l'especial interés de l'alumnat en uesta activitat, inclosa dins de la programació del curs.
Ajuntament de Sueca