La UE l’Alcudia empata en casa davant el CD Dènia en un partit amb moltes ocasions per als dos equips

Domingo, 20 de septiembre de 2015 | e6d.es
• Gran actuació del porter de l’Alcudia que desbarata fins a 4 clares ocasions de gols

El dissabte 19 de setembre del 2015, es va jugar el partit de futbol corresponent a Preferent, Grup III, en el Camp Municipal els Arcs de L’Alcudia, entre el UE L’Alcudia (sèptim), i el CD Dènia (quart), amb empat a 1.
Partit incert en el resultat fins la segona part, on L’Alcudia a obert el marcador en el 65’, per mig de Mohamed, i empatant el Dènia en 80’ de penal.
Joc similar al que va jugar l’Alcudia al començament de la temporada front al Algemesi, on el baló anava de la defensa a la davantera, on les defenses han sigut mes protagonistes, i on Alberto Gómez, porter de L’Alcudia ha tingut una molt bona actuació salvant 4 balons de ocasió de gol, gracies a la seua agilitat i saber fer. Els primers 15’ de la primera part ha sigut un anar i vindre de defensa a davantera, sense jugar el baló controlat, on el mig camp era zona de pas aeri.
Vicent Campos, ha sigut el jugador que ja des del principi ha mantingut una pressió sobre la defensa visitant, que la majoria de vegades acabaven en falta.
Mohamed, ha tingut també la seua lluita  davant una fèrria línia defensiva, on ha lluitat per intentar traspassar-la, com en el 15’, que ha encarat porta i Maxi, porter del Dénia, desbarata la jugada. Dos minuts després rep un baló rebutjat per la defensa del Dénia, a rel d’una falta treta a l’altura del mig camp per Nacho Hervás, que xuta a porteria, passant pel pal dret.
En el 19’, li arriba un baló a Renzo, que s’interna per la part dreta de l’àrea de L’Alcudia i el seu potent xut es passeja per davant de la porteria defesa per Alberto.
Minut 30, es trau una falta al bord del corner de L’Alcudia, feta a Nico, i el baló li arriba a Renzo, en la part dreta de la porteria de Alberto, llançant un fort xut creuat que d’una esplèndida estirada a mitja altura, del porter de L’Alcudia desvia el baló.
En el 42’, Max ha tingut una clara ocasió de gol, per a que L’Alcudia inaugurarà el marcador, al rebre el baló en l’àrea xicoteta que incomprensiblement, el seu xut, ix pel costa del pal de la porteria del Dénia.
La segona part, ha sigut pareguda a la primera en la forma de jugar, i on han estat els gols, que a la postres es la salsa del futbol. En el minut 50’ el Dénia ha mostrat les seues garres, mitjan Josep, al rebre un baló en l’àrea xicoteta de L’Alcudia, i el seu xut es desviat per Alberto amb el braç, quan ja es cantava el gol. Minut després heu a intentat Paco, amb un potent xut a porteria i desviat per Alberto, en una claríssima ocasió de gol del Dénia.
1 – 0, en el 65’, Mohamed que estrobava dins de l’àrea xicoteta, aconseguia obrir la porteria del Dénia, al aprofitar-se  d’un baló rebutjat a xut de Vicent Campos, i empalmar el baló cara a porta, on Maxi, no ha pogut fer res, de que la traspassar, inaugurant el marcador a favor de L’Alcudia.
Alegria en la parròquia alcudiana i cares llargues en els jugadors del Dénia.  A partir d’ací, el Dénia ha intensificat els seus atacs per assaltar el feu Alcúdia. Roberto Granero, ha donat entrada als jugadors, com Edu, Roberto i Gerard, per Andreu, Campos i Gerard, per donar-li mes fres-cura a l’equip.
1 – 1, en el 80’, de penal llançat per Cristian, golejador del Dénia, on Alberto no ha pogut fer res per evitar-lo.
pitxerd’aigua freda als aficionats de casa, que estava crispada amb l’àrbitre, al recriminar-li no xiular un possible penal al ser derivat Mohamed, dins de l’àrea visitant.
El Dénia ha tingut altra oportunitat en el 88’, desbaratada per Alberto al desviar a corner un potent xut de Josep.