La UD Castellonense guanya per 3 a 1 a la UD Alginet i jugarŕ la promoció d’ascens

Domingo, 13 de mayo de 2018 | e6d.es
• Partit amb molta tensió i expulsats un jugadors de cada equip del terreny de joc
._000410
UD Castellonense, va formar en porteria a Eric, i als jugadors de camp, Ramsés, Mendoza, Jordi, Manolo Martin ( Santi, 70’), Selvas, Clausi (Marcos Castells, 75’), Adnan, Jefrie (Welington, 64’), Francesc, Alberto (Joaquin, 59’). Entrenador, Abel Buades Vendrell. Capità equip, Ramsés. Delegat equip, Iñaki Rodríguez. Delegat de camp, Diego.
UD Alginet, va formar amb David, en porteria, i els jugadors de camp, Aguado, Edgar, Ferrán (Rafeta, 64’), Tali, Caseta (Vieco, 70’), Guille, Jose, Koeman (David, 64’), Chicle, Sergio (Diego, 46’). Entrenador, Andreu Roig Marí. Capità d’equip, Caseta. Delegat d’equip, Vicente Canet.
Gols de la UD Castellonense, marcats per: Ramsés (8’), Manolo Martín (12’), Alberto (57’).
Gol de la UD Alginet, marcat per Tali (47’).
Partit arbitrat pel col•legiat, Francisco Jose Oliver Lopez, auxiliat en les bandes com Assistent 1r, Juan Carlos Pascual Ruiz, i com Assistent 2n, Joan González Borrell. Delegació Arbitres d’Alacant. Bon arbitratge per part del trio arbitral, aplicant el reglament i sense influir en el resultat final.
Van ser amonestats els jugadors de la UD Castellonense, Jordi (33’), Jefrie (37’), Adnan (89’).
Per part de la UD Alginet, van ser amonestats els jugadors, Edgar (38’) i Koeman (1’), i al seu entrenador, Andreu Roig Marí (24’).
Va expulsar amb targeta roja directa al jugador local, Francesc (29’), i per part dels visitants a Guillem (37’).
Partit de futbol jugat en el Camp Municipal l’Almenà de Villanueva de Castellón, del Grup III de Regional Preferent, amb una temperatura primaveral, i una bona entrada d’aficionats.
El duel comarcal dels dos equips de La Ribera, havia despertat cert interès en els aficionats al futbol d’altres poblacions del voltant, per la importància que tenien els 3 punts en joc.
Primers compassos de la primera part de tanteig entre els dos equips, fins que en el 8’, en un atac dels jugadors d’Abel Buades, Ramsés remata el baló enviat per Manolo Martin, i l’envia al fons de la porteria defesa per David, inaugurant el marcador favorable als castellonencs, per 1 a 0.
El 2 a 0, en el 12’, va ser obra de Manolo Martin en culminar una bona jugada d’atac per banda dreta de l'àrea de l’Alginet, que culmina amb una vaselina davant David, enviant-li el baló per dalt d’ell, al fons de la xarxa.
L’expulsió amb targeta roja al jugador castellonenc Francesc en el 29’, va donar aire als jugadors de l’Alginet en estar amb un jugador mes en l’herba de l’Almenà, e intensificaren els seus atacs de cara a la porteria local, que van ser neutralitzades per la seua defensa i el brau porter local Eric, molt encertat en les seues intervencions.
En el 37’, es va produir una trifulca, entre jugadors dels dos equips, en la zona Intern-mitja de la parcel•la del Castellonense, i l’àrbitre de l’encontre aprecia una agressió de Guillem a un jugador local, i l’expulsa del terreny de joc, quedant anivellades les forces dels dos equips.
En la segona part els jugadors de l’Alginet, han eixit pressionant la porteria d’Eric, i en una d’eixes jugades, Koeman controla el baló i de fort xut arran d’herba envia el baló entre els 3 pals al fons de la xarxa local, establint el 2 a 1.
A poc a poc els jugadors d’Abel, han anat matant el partit i controlant millor el baló que els jugadors d’Andreu, i en el 57’, Alberto controla el baló dins l’àrea de David, i de fort xut envia el baló per la part dreta del porter al fons de la xarxa, establint el resultat final de 3 a 1, que donaven els 3 punts que asseguraven el pas a disputar la Promoció d’Ascens a la 3a Divisió Nacional.
A falta d’una jornada per a finalitzar la lliga, l’Atzeneta seria líder solitari amb 74 punts, seguit del Castellonense amb 70, 3r i el seu partit per disputar el Benigànim amb 64, contra el Dénia 5é, amb 63 punts.
La pròxima i última Jornada de la Lliga, el Castellonense visitarà a l'Algemesí, penúltim de la classificació. L’Alginet rebrà a casa al Ciutat de Benidorm, antepenúltim classificat.
Eduardo Sala, text i fotos._000517

._000536