La UD Castellonense es retroba amb el gol i guanya 5-0 al CD Alcoyano B

Lunes, 28 de noviembre de 2016 | e6d.es
• Guillem i Voro feren doblet de gols mentres que el quint va ser de Santi

._000447

La UD Castellonense ha format en la porteria amb Zubi i els jugadors Ramsés (Gail 79’), Gaby, Santi, Guillem (Nolo 75’), Autivo, Mallol, Voro (Fabassou 68’), Aguilera (Signes 62’), Penalva. Entrenador, Abel Buades. Capità equip, Santi. Delegat de camp, Emilio Aviño.
El CD Alcoyano B ha format amb Palopa en la porteria i els jugadors Roque, Ortega, David, Homza, Núñez, Mata, Neira (Adri 59’), Junior, Dmitry (Quico 59’), Víctor (Rafa 46’). Entrenador Miguel J Garcia. Capità equip, Mata. Delegat equip, Agustí José Silvestre.
Els gols del Castellonense foren marcats per Guillem en el 3’ i 55’. Voro en el 57’ i 62’, Santi en el 78’.
Partit arbitrat per Rafael Juan Simarro Lucas, auxiliat en les bandes per Sergio Guerrero Cervera i Sergio Muñoz Pérez. Va mostrar cartulina groga a Signes (74’) del Castellonense i a David (71’) i Mata (80’) de l’Alcoyano.
Partit de futbol jugat en el Camp de l’Almenà de Villanueva de Castellón, corresponent a la Jornada 13 de Preferent, Grup III, en una vesprada que amenaçava pluja i va fer la seua presencia al començament i després va aguantar fins al final del partit.
Primera part en la qual als jugadors del Castellonense se'ls ha vist més implicats després de l’entrada com entrenador d'Abel Buades fa 3 jornades i sense conéixer la victòria, davant un rival que ocupava el antepenúltim lloc de la classificació.
Quart partit d’Abel Buades en la banqueta del Castellonensee amb empat a 1 en Atzeneta, derrota a casa per 0 a 1 contra el Gandia, derrota per 2 a 1 casa del Portuarios i victòria hui per 5 a 0 contra l’Alcoyano.
Partit treballat on als jugadors locals se'ls ha vist més motivats i hi han arribat al descans amb l'1 a 0 marcat per Guillem primer del doblet que ha fet en el partit i que torna a tindre olfacte de gol, en aprofitar la caiguda d’un baló rebutjat per la defensa alcoiana i a la mitja volta envia el baló al fons de la xarxa.
Clausi en el 16’ de joc a pogut establir el 2 a 0 de no ser per la rapidesa de David porter de l’Alcoyano de frenar el baló abans que traspassara la línia de porteria.
Penalva al mig del camp del Castellonense ha tingut bones maneres, així com Autivo defensa central, nova incorporació procedent del Burjassot, que al costat del jove capità Gaby, Ramsés, Mallol, Santi i Nolo han sigut un baluard impenetrable de cara la porteria defesa per Zubi..
En la segona part el Alcoyano no ha pogut aguantar la pressió constant del Castellonense on Abel Buades anava corregint i enviar consignes de com muntar els atacs. A mesura que avançava el temps s’anava veient la millor qualitat dels jugadors locals amb Voro per banda esquerra i Aguilera per la dreta i com en la primera part ha portat de cap a la defensa visitant i enviant balons on estava Guillem o fent penetracions amb el baló controlat fins a la porteria de David.
En el minut 46’ Guillem ha pogut establir el 2 a 0 al rematar el baló de cap que ha eixit llepant el llarguer, després d’una bona jugada de Mallol. Poc després ha sigut Santi que en el baló controlat ha entrat fins a l’àrea i el seu xut ha sigut interceptat per un defensor que ha enviat el baló a córner.
En el 53’ gran jugada entre Guillem que envia el baló a Voro per part esquerra que inicia jugada d’atac i sense mirar on estava la porteria para ell sols, xuta e incomprensiblement ix el baló fora. 2 minuts després bona jugada entre Santi a Voro que centra el baló a l’àrea i Guillem el remata el baló a mitjana altura enviant-lo al fons de la xarxa pel mig de la porteria establint el 2 a 0 i el segon del seu compte particular. En el 57’ Voro s’interna amb el baló controlat dins l’àrea del Alcoyano i xuta el baló a ras d’herba que entra entre els 3 pals establint el 3 a 0.
Estava funcionant les jugades d’estratègia en el Castellonense i oferint un futbol que no s’havia vist encara en l’Almenà, quan 5 minuts després, en el 62’ bolcat l’equip en atac, Voro encara porteria i pica el baló per dalt del porter que entra dins de la porteria alcoiana, pujant el 4 a 0 al marcador i segon de Voro. En el 78’ Santi rep el baló de Nolo que havia substituït a Guillem, marca el 5 a 0. Fins al final del partit el Castellonense ha gaudit jugant a futbol i sense voler fer més mal a l’Alcoyano.
Bones vibracions del Castellonense on es nota la mà d’Abel Buades i on s'entreveu que està naixent equip en el Castellonense.
La pròxima jornada el Castellonense visitarà el camp de la Xàbia rival directe ara, situat en la meitat de la classificació i el filial de l’Alcoyano rebrà a casa al Canals.
Finalitzat el partit el brau jugador fins ara del Castellonense, Cristian Damian Junco, conegut com a Pibe, s'acomiadava dels seus companys a l’espera de recalar en altre equip.