La tercera nit de Danses de Guadassuar es convertixen en un homenatge als majors de la localitat

Jueves, 23 de agosto de 2018 | e6d.es
• El Cap de Dansa va ser Carmen Pérez, presidenta de l’Associació de Jubilats de Guadassuar

._000565

._000517
Guadassuar va viure ahir el seu tercer dia de la tradicional Setmana de les Danses, en l’any de la seua declaració com a Bé d’Interés Cultural. La Dansà va discórrer pel carrer l'Ermita, que es va veure engalanada pels veïns per a l'ocasió.
Una altra jornada més, molts veïns de Guadassuar es van congregar en el carrer per a participar, bé per a ballar, bé per a gaudir del colorit propi d'esta festa que sempre està acompanyada per música de banda i pel soroll que fan els festers amb els garrots per marcar el ritme amb sonors colps en terra.
Cal destacar també, com altra de les característiques més notable d'esta festivitat, la imaginació i creativitat dels ‘Trages de Dansa’ tradicionals que utilitzen els participants per a dansar, que són confeccionats durant tot l'any per ells mateixos, utilitzant habitualment objectes reciclats i molta, moltíssima imaginació.
Així mateix, cuiden al màxim els detalls a l'hora d'engalanar els carrers pels quals es fa el recorregut. La nit del dimecres, les Danses de Guadassuar es ballaren al carrer l’Ermita i el Cap de Dansa per a la tercera nit va ser Carmen Pérez, presidenta de l’Associació de Jubilats de Guadassuar. En finalitzar les Danses, continuà la festa amb l’orquestra Avalantxa, al mateix carrer.
Hui dijous la Dansà es trasllada al carrer Mestre Serrano i continuarà el seu homenatge al món de la música, ja que el Cap de Dansa serà la Banda Jove de la societat Musical santa Cecília de Guadassuar.
En acabar la Dansa, la festa continuarà per als veïns i visitants a la Plaça Reginaldo Barberà, amb l'orquestra Grupo Mito.
E6D

Si alguien desea alguna de estas fotografías en alta resolución
o impresas en papel puede dirigirse al autor de las mismas
a través del correo electrónico 
hykfotografia@gmail.com
o al teléfono 677.293.042 (también Watsapp)