La Societat Musical d’Algemesí celebra Santa Cecília

Domingo, 16 de noviembre de 2014 | e6d.es
• El proper dissabte 22 de novembre es donarà la benvinguda als 12 joves que formaran part de la Banda Sifònica

El mes de novembre és el mes de la música per excel·lència. La raó és que es celebra la festa de la música i els músics, Santa Cecília, i a la Societat Musical ho celebrem amb un seguit d’actes, audicions i concerts dels que volem fer partícips a tot el poble d’Algemesí.
Aquesta festivitat és especialment emotiva per a nosaltres, ja que donem la benvinguda als nous músics que passen a formar part de la gran família que és la Banda Simfònica d’Algemesí. En aquesta ocasió són 12 els joves que després d’anys d’estudi i formació musical han assolit el nivell necessari per a formar part d’aquesta agrupació. Per a festejar-ho, el proper dissabte 22 de novembre per la vesprada, realitzarem una cercavila en la qual anirem replegant als nous músics a les seues cases, moment en que realitzaran la seua entrada oficial a la Banda.
Altres activitats que tenim preparades són una jornada esportiva, tornejos de jocs de taula i videojocs, una audició d’alumnes de l’Escola de Música JMG i diversos dinars i sopars de germanor, però l’acte central i més important serà el concert de la Banda Simfònica, que es celebrarà al Teatre Municipal el proper diumenge 30 de novembre a les 11:30 hores, on el nostre públic podrà gaudir d’un interessant programa, del que destaquem l’estrena absoluta de l’obra del compositor algemesinenc Juan Giménez Cerezo  KITAB TA'RIH MAYURQA (Crònica àrab de la Conquesta de Mallorca) i l’actuació dels solistes Sergi Niclòs (Saxo) i Carlos Ortiz (trompeta).
Esperem que ens acompanyeu als diferents actes i gaudiu tant com ho fem nosaltres!
Societat Musical d’Algemesí