La Societat Musical d’Algemesí obté el 'botó de plata' de YouTube

Martes, 23 de marzo de 2021 | e6d.es
• És la Banda Simfònica amb més subscriptors de tot l’Estat Espanyol, uns 123.000 actualment

 

La tasca que realitza la Societat Musical d’Algemesí des de fa més de 10 anys d’enregistrar, editar i compartir les interpretacions musicals a través de la coneguda plataforma digital, l’ha portada a ser la Banda Simfònica amb més subscriptors de tot l’Estat Espanyol, uns 123.000 actualment. El botó de plata és el reconeixement que atorga la plataforma YouTube als canals que superen els 100.000 subscriptors.
Més de 26 milions de persones de tot el món han visitat de manera virtual la plaça del Mercat d’Algemesí, on el febrer de 2013 es va enregistrar el flashmob del Bolero de Ravel, el vídeo que va impulsar el canal. El flashmob de l’obertura 1812, realitzat també a la Plaça del Mercat en 2016, frega els 6 milions de visualitzacions. D’altra banda, els vídeos on s’interpreten pasdobles també generen gran expectació al canal, al qual s’ha aconseguit fidelitzar a aquesta gran quantitat de públic gràcies al contingut periòdic que es comparteix. En total, els més de 600 vídeos compartits acumulen vora 44 milions de reproduccions procedents de tot el món: Estats Units, Noruega, Argentina, Itàlia, Romania, Sud-àfrica, Austràlia, Japó... i per suposat, Espanya.
Per a l’agrupació algemesinenca és un gran orgull haver aconseguit aquest reconeixement per part de la plataforma, que evidencia un reconeixement internacional: la música de la Banda Simfònica d’Algemesí agrada arreu del món, i en són conscients gràcies als missatges de suport i comentaris que reben cada dia per part dels seguidors. A més, haver aconseguit aquesta fita amb un canal de contingut 100% cultural és més important encara, ja que vivim a un món ple d’estímuls i gran competitivitat on és extremadament complicat destacar.
Des de la Societat Musical d’Algemesí volen agrair el recolzament dels seguidors virtuals, però sobretot donar les gràcies i felicitar als membres de la Banda Simfònica d’Algemesí, vertaders protagonistes d’aquest mèrit. Seguiran treballant per aconseguir el “Botó d’or” en arribar a 1.000.000 de subscriptors, seguir difonent la cultura musical però sobretot, per portar el nom d’Algemesí ben lluny.
Societat Musical d’Algemesí