La Societat Ateneu Musical de Sueca participa en la X Campanya d’Intercanvis Musicals

Jueves, 25 de julio de 2013 | e6d.es
• Junt a l’Ateneu, este dissabte, actuarà la Banda de l’Associació Amics de la Música de Favara

Dissabte que ve 27 de juliol, la Societat Ateneu Musical de Sueca participarà en el concert que s’oferirà en la localitat de Favara amb motiu de la X Campanya d’Intercanvis Musicals, que compta amb el patrocini de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i de l’Institut Valencià de la Música (IVM). Junt a l’Ateneu, actuarà la Banda de l’Associació Amics de la Música de Favara, que fa unes setmanes va participar en el IV Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, i la Banda Jove d’esta mateixa associació.
El concert tindrà lloc en el carrer Sant Joan Garcés, a partir de les 21 hores. Prèviament, es realitzarà una cercavila. El programa que s’oferirà serà el següent: Manolete, de Pedro Orozco; Folk Danses, de Dimitri Sostakovich; i Ireland, de Robert Smith, per part de l’Ateneu Musical de Sueca; i Banda Municipal de Badajoz, de Gonzalo Gómez de Val; La Storia, de Jacob d’Haan; Alvamar Overture, de James Barnes; i l’Himne Regional, de J. Serrano; per part de l’Associació Amics de la Música de Favara. 
En el concert de l’Ateneu Musical de Sueca, actuaran com a solistes: Mireia Mont, Ester Carlos, Carlos Castelló, Laia Cortés i Roser Sinarcas.
Ajuntament de Sueca