La segona sessió del programa “Aula Oberta” endinsa als veïns d'Almussafes en l'òpera

Viernes, 18 de noviembre de 2016 | e6d.es
• El centre d'adults oferirà una xarrada sobre les compres nadalenques mediambientalment sostenibles el pròxim mes de desembre


El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d'Amussafes va celebrar ahir dijous, 17 de novembre, a les 18 hores, la segona sessió del programa de conferències obertes a tota la població, “Aula Oberta”. Esta vegada, la ponència mensual va acostar el fascinant món de l'òpera als ciutadans. Diverses desenes d'assistents van poder conéixer les característiques de les distintes veus, així com la seua classificació en un art on confluïxen la música, el cant i la poesia: sopranos, mezzosopranos, contralts, tenors, veus blanques, baixos, barítons i contratenors. A més, es va realitzar un exercici d'audició de cada una d'elles i un comentari posterior, ja que en l'òpera les veus exercixen rols molt diferents per a emfatitzar alguns trets dels personatges, com la seua naturalesa o la seua personalitat.
“Aula Oberta” és una iniciativa promoguda per la Regidoria del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la localitat i ha sigut acollida amb gran interés pels veïns i els usuaris de l'escola. La pròxima ponència està prevista per al 15 de desembre, i oferirà al públic una alternativa sostenible per a les compres nadalenques.
Ajuntament d'Almussafes