La reunió motera d'Almussafes celebra aquest diumenge 6 de novembre la seua dčcima edició

Jueves, 3 de noviembre de 2016 | e6d.es
• La Falla Primitiva de la localitat commemora aquest 2016 una dčcada d'organització d'aquest esdeveniment del motor

._000006
Aquest diumenge 6 de novembre, la Falla Primitiva celebra 10 anys de la seua reunió motera. La ‘Motor Show’ d'enguany, per tractar-se de la dècima edició, arribarà amb nombroses novetats. Vehicles clàssics i americans, Jam Session, Pinups i concerts ompliran la ronda Antoni Ludeña de festa en una jornada en la qual el consistori municipal oferirà paella per als amants del motor. Per a la recollida de tiquets, que va començar el passat dilluns 31 d'octubre, és necessària la presentació del DNI.
Han passat ja deu anys des que la Falla Primitiva d'Almussafes decidira traure al carrer les motos i celebrar una jornada festiva en la qual el soroll dels motors es convertira en la gran protagonista. Amb cada nova edició, l'esdeveniment anava creixent, gràcies al suport dels aficionats a les dues rodes, que arribaven des de tots els racons de la Comunitat Valenciana, de l'Ajuntament de la localitat, que ha col•laborat des del principi en l'organització, i dels veïns, que any rere any gaudeixen contemplant espectaculars vehicles de diferents models i èpoques.
“No és fàcil arribar al dècim aniversari d'una iniciativa d'aquestes característiques. Organitzar una jornada tan completa com és la ‘Motor Show’ suposa molts mesos de treball, per la qual cosa des de l'equip de govern els donem l'enhorabona a la Falla Primitiva i esperem que seguisca complint anys”, destaca el regidor de Festes, Andrés López.
Aquest 2016, la ja assentada reunió motera del municipi celebra la seua primera dècada de vida i tant la comissió fallera degana d'Almussafes com l'Ajuntament de la localitat esperen que es convertisca en la més especial de les dutes a terme fins al moment. Serà aquest diumenge 6 de novembre quan tornen a rugir els motors. La ronda Antonio Ludeña, situada entre el parc del Poliesportiu i el Cementeri Municipal, acollirà una nova ‘Motor Show’ que arriba carregada de novetats.
A més del tradicional recorregut pels carrers del nucli urbà, durant el matí s'exhibiran vehicles clàssics i americans, hi haurà Jam Session, Street Paint, Pinups i també concerts, activitats que estaran obertes als aficionats però també a tots els curiosos que desitgen acostar-se per a gaudir d'una original iniciativa amb la qual passar un matí de diumenge diferent. Com ha vingut succeint en les anteriors convocatòries, està prevista l'assistència de centenars de motoristes. A més, es realitzarà un esmorzar i s'habilitarà una tenda en la qual els amants del motor podran adquirir productes relacionats amb aquest sector.
La dècima matinal motera comptarà, finalment, amb una important novetat. El consistori s'uneix a aquesta important efemèride i en reconeixement a l'aportació d'aquesta activitat al calendari festiu del municipi ha decidit oferir a tots els assistents una paella monumental per a 1.000 comensals. El passat dilluns 31 d'octubre, el Centre Cultural va començar la distribució dels tiquets gratuïts de la paella als veïns i veïnes de la població que tinguen el gust d'assistir a aquest esdeveniment i compartir amb els fallers aquesta concentració. Per a la recollida del tiquets és necessària la presentació del DNI.
Ajuntament d'Almussafes