La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales de Sueca entrega els seus premis de redacció

Jueves, 16 de febrero de 2017 | e6d.es
• El primer premi a Laura Climent, del Col·legi La Encarnación; el segon per a Laura Bosch, del Col·legi Maria Auxiliadora i el tercer ha anat per a David Bayona, del Col·legi Unió Cristiana

._000351
Este dimarts s'ha celebrat, a l'Església de la Mare de Déu de Sales de Sueca, l'acte de lliurament de premis del concurs de redacció de 6é de primària que organitza cada any la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, amb motiu de la Festivitat de la Troballa. El primer tinent d’Alcalde, Salvador Campillo, ha sigut l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors acompanyat pels presidents de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales de Sueca, José Pascual Beltrán i Marcela March. En esta ocasió, com els darrers anys, el tema per al concurs ha sigut la festivitat de la Troballa.
En esta edició, el jurat ha decidit atorgar el primer premi a Laura Climent, del Col·legi La Encarnación; el segon per a Laura Bosch, del Col·legi Maria Auxiliadora  i el tercer ha anat per a David Bayona, del Col·legi Unió Cristiana. D’altra banda, els accèssits han sigut per a Luís Palacios, del Col·legi La Encarnación; per a Ian Cano, del Col·legi Lluis Vives; per a Aleix Ortells, del Col·legi Cervantes; també per a Andreu Vivó, d'Escoles Jardí  del Ateneu, per a Carles Tamarit, del Col·legi La Encarrnación i per últim, per a Neus Flors, del Col·legi Nuestra Señora de Fátima.
La Junta de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales ha agraït la presència del primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo, en el lliurament de premis i també, a la direcció, professorat i alumnat dels centres d’ensenyament per la seua participació en el concurs.
Ajuntament de Sueca