La Regidoria de la Dona d'Almussafes programa un taller sobre imatge personal

Jueves, 12 de noviembre de 2015 | e6d.es
• El consistori obri el termini d'inscripció, que es perllongarà fins a aquest dijous 12 de novembre, i començarà la tanda de cursos dilluns que ve 16

._000394
L'Ajuntament d'Almussafes ofereix 24 places per al taller “Descobreix la teua silueta”, que tindrà una duració aproximada de dues hores i mitja, i per al qual es formaran quatre grups de fins a sis participants. Cadascun d'aquests grups assistirà al curs una de les quatre vesprades en les quals s'impartirà, 16, 17, 18 o 19 de novembre. La Regidoria de la Dona organitza aquest programa formatiu per primera vegada per a promoure l'autoestima d'aquest col•lectiu ciutadà.
La Regidoria de la Dona d'Almussafes continua proposant activitats a aquest col•lectiu de la localitat per a promoure la seua autorealització i reforçar el seu paper en la societat. La sala de conferències del Centre Cultural d'Almussafes acollirà pròximament una nova proposta dirigida a aquest sector de la ciutadania. Concretament, el consistori municipal organitza un taller sobre imatge personal denominat “Descobreix la teua silueta”, en el qual les participants aprendran a sentir-se millor amb els seus cossos.
“Considere important apostar per iniciatives que busquen la millora de la imatge personal de la dona, que passa a tindre un lloc protagonista i que ajuden a augmentar la seua autoestima, en general”, destaca la regidora de la Dona, Davinia Calatayud.
El curs, de dues hores i mitja de durada aproximadament, i que es durà a terme en una sola sessió, que començarà a les 16 h., se celebrarà els dies 16, 17, 18 i 19 de novembre, per la qual cosa es formaran 4 grups de fins a sis participants cadascun. Les inscripcions, que ja estan obertes, poden realitzar-se fins al dijous que ve 12 de novembre, a partir de les 10 h. al Centre Cultural. Des del departament de Benestar Social recorden que cada persona podrà inscriure com a màxim a una altra.
El taller, que tindrà una part teòrica i una altra pràctica, estarà impartit per l'assessora d'imatge Carmina Abad, qui guiarà a les participants en el seu camí de cerca del seu propi estil i els ajudarà al fet que aquest vaja concorde a la seua personalitat. Qüestions com els colors més adequats al tipus de pell i quines línies de roba queden millor segons la silueta s’analitzaran conjuntament amb els complements més adequats i a la postura corporal per a transmetre seguretat i estil. “De moment, les matrícules avancen a bon ritme, tot i que encara queden places”, informen des de la Regidoria de Dona.
 Ajuntament d'Almussafes