La Policia Nacional deté a Alzira a una dona després de sostraure joies i diners de la vivenda on treballava com a empleada

Domingo, 4 de junio de 2023 | e6d.es
• Presumptament va sostraure 2.300 euros en efectiu i multitud de joies valorades en més de 6.000 euros de l'interior d'un armari i d'un escriptori

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a una dona de 50 anys, d'origen romanés, com a presumpta autora d'un delicte de furt, després de pel que sembla sostraure diners i joies del domicili on treballava com a empleada de llar. El valor total del furtat ascendeix a més de 8.000 euros.
Les investigacions es van iniciar després de rebre els agents una denúncia de la propietària d'un pis situat en aquesta localitat valenciana, on es posava en coneixement el furt de 2.300 euros en efectiu, que es trobaven a l'interior d'un armari del dormitori, així com de nombroses joies valorades en més de 6.000 euros, guardades en l'escriptori de la mateixa habitació.
Les perquisicions dels agents van permetre esbrinar que l'empleada de llar, que havia treballat en el mateix només tres dies, hauria furtat tant els diners com les joies. Els fets s'haurien produït estant la propietària en el domicili, però en una estada diferent, adonant-se del furt a posteriori, quan la treballadora ja no es trobava en el pis.
Per tot això, els agents van localitzar a la sospitosa i la van detindre com a presumpta autora d'un delicte de furt. L'arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.
E6D
Policia Nacional