La Policia Nacional deté a Alzira a un home per agredir sexualment a la seua parella

Domingo, 11 de abril de 2021 | e6d.es
• La va amenaçar amb tallar-li el coll esgrimint un ganivet serrat de grans dimensions

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a un home de 30 anys, d'origen iemenita, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, després de pel que sembla, obligar la seua parella a mantindre relacions sexuals mitjançant amenaces de tallar-li el coll esgrimint un ganivet serrat.
Els fets van succeir sobre la una de la vesprada, quan una trucada telefònica d'un ciutadà a la comissaria d'Alzira, alertava que una dona es trobava al carrer descalç i necessitaria ajuda.
Immediatament un indicatiu policial va acudir al lloc, i va localitzar a una dona amb unes lesions externes en el coll i visiblement enrogit, manifestant amb prou faenes, ja que no parlava pràcticament castellà, que el seu agressor es trobava en l'habitatge, per la qual cosa els policies van accedir amb ella a l'interior localitzant a un home que va ser detingut. També van trobar en el calaix de la *mesita de l'habitació un ganivet de serra amb el qual va ser amenaçada.
Posteriorment i després de rebre la primera assistència sanitària, la dona amb una intèrpret, va referir haver rebut un tracte humiliant per part de la seua parella i agredida analment, amenaçant-la amb tallar-li el coll amb el ganivet, podent en un moment determinat escapar al carrer i demanar ajuda.
El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat l'ingrés a la presó.
E6D
Policia Nacional