La Policia Nacional deté a Algemesí una parella per robatori amb força, estafa i usurpació d'estat civil

Miércoles, 3 de junio de 2020 | e6d.es
• Amb la detenció d'aquesta parella s'han esclarit 22 robatoris amb força, dos robatoris en interior de vehicles, tres delictes d'usurpació d'estat civil i tres delictes d'estafa

._000739
Agents de la Policia Nacional han detingut a Algemesí a una parella, una dona i un home de 41 i 43 anys, com a presumptes autors dels delictes d'estafa i usurpació d'estat civil, a més a ell se li imputen 22 robatoris amb força. Es va realitzar un registre en el seu domicili en el qual es van intervindre eines per a cometre els robatoris, així com documentació bancària de les seues víctimes i es van recuperar cinc canelobres de bronze sostrets en una capella el mes de febrer. Les investigacions es van iniciar per part dels agents en tindre coneixement de diversos robatoris amb força comesos en habitatges d'Algemesí.

Robatori en una capella
Entre els robatoris comesos es troba un el mes de febrer, en una capella d'una església, on van sostraure quatre canelobres i una creu de bronze, entre altres efectes. 
Mentre es continuaven les investigacions, es van produir altres robatoris amb força un d'ells en una casa habitada en la qual a l'habitant li van sostraure la bossa mentre dormia, amb documentació, targetes i llibretes bancàries. Amb la documentació de la víctima una dona es va fer passar per ella per a extraure 1000 euros i amb una de les seues targetes es realitze un moviment fraudulent. Per aquests fets s'identifique a la sospitosa que va ser detinguda com a presumpta autora dels delictes d'estafa i usurpació d'estat civil i es localitza el domicili de tots dos sospitosos ja que van resultar ser parella.
Finalment el dia 28 els policies van realitzar un registre en el domicili dels sospitosos, en el qual va ser localitzat l'home i detingut com a presumpte autor de 22 robatoris amb força, dos robatoris en interior de vehicle, usurpació i estafa. En el registre es van recuperar els candelabros i la creu sostrets així com nombrosos efectes de procedència il·lícita, documentació i diverses eines.
Com a conseqüència de les investigacions es va comprovar que amb la documentació intervinguda, l'autor es feia passar per les víctimes, així com contractava línies telefòniques a nom d'aquestes o realitzava moviments fraudulents amb les targetes o llibretes bancàries. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. 
E6D
Policia Nacional._000627

._000729