La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana en un pis a Algemesí

Lunes, 5 de diciembre de 2022 | e6d.es
• S'ha detingut a un home i s'han intervingut 229 plantes de marihuana

 

Agents de la Policia Nacional van desmantellar la setmana passada, dues plantacions de marihuana a la província de València, una en la localitat de Chiva i una altra en la localitat d'Algemesí. La segona operació policial s'ha dut a terme per la Comissaria Local d'Alzira, la qual va rebre la informació que en un pis de la localitat d'Algemesí podria existir un cultiu *indoor de marihuana ja que de l'immoble eixia una forta olor característica a aquesta substància quan està en fase de cultiu. Així mateix i en el terrat del mateix hi havia dos compressors d'aire condicionat funcionant dia i nit.
Després d'efectuar gestions, el passat dia 30 de novembre, es va identificar i va localitzar al propietari de l'immoble, entrevistant-se els agents amb aquest, el qual va autoritzar els policies perquè feren un registre, localitzant en una de les habitacions de l'habitatge un total de 229 plantes de marihuana en fase de cultiu.
Finalment es va detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat, va ser posat en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fora requerit.
E6D | Policia Nacional