La Policia Nacional desmantella un punt de venda de marihuana a Alzira

Jueves, 26 de octubre de 2023 | e6d.es
• Deté a un home que distribuïa a petita i mitjana escala substancies estupefaents

 

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana a Torrent i un punt de venda de substàncies estupefaents a Alzira i han detingut a dos homes de 26 i 49 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, a més a un d'ells se li imputa també un delicte de defraudació de fluid elèctric. En la plantació de Torrent s'han intervingut 187 plantes de marihuana, 40 transformadors, 40 focus, tres ventiladors i dos aires condicionats i en el domicili d'Alzira els agents han confiscat 1.146 grams de marihuana en cabdells, 80 grams d'haixix, 2,2 grams de cocaïna, diners en efectiu així com diversos útils empleats per a la venda a la menuda de drogues.

Cultiu indoor de marihuana
Les investigacions, dutes a terme per agents de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent, es van iniciar després de tindre coneixement de la possible existència d'un cultiu de marihuana en un habitatge de la localitat.
Després de nombroses perquisicions, els investigadors van constatar l'existència d'un frau energètic en aquest habitatge, així com indicis que testificaven l'existència d'un cultiu indoor de marihuana.
Finalment els investigadors van registrar l'habitatge on van localitzar un total de 187 plantes de marihuana, 40 transformadors, 40 focus, tres ventiladors, dos aires condicionats així com uns altres útils empleats per al cultiu. A més van detindre al responsable de la plantació, un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Distribució de marihuana a petita i mitjana escala a Alzira
D'altra banda, la Brigada Local de Policia Judicial d'Alzira va obrir una investigació després de tindre coneixement el mes de juliol passat, que un home podria estar dedicant-se a la venda de marihuana des d'un habitatge situat en una cèntrica zona del municipi.
Després de nombroses perquisicions i diversos dispositius de vigilàncies, els agents van localitzar l'immoble des del qual s'estaria distribuint les substàncies així com van identificar a l'habitant d'este. A més, van comprovar com al domicili acudien diàriament nombroses persones que després d'entrar i romandre uns minuts abandonaven el mateix amb diferents quantitats de drogues. Els agents van arribar a aprehendre en diverses ocasions fins a 20 grams de substància estupefaent a clients que eixien d'aquest domicili.
La investigació va culminar amb una entrada i registre de l'habitatge on es va intervindre; 1.146 grams de marihuana en cabdells, 80 grams d'haixix, 2,2 grams de cocaïna, diners en efectiu així com diversos útils empleats per a la venda a la menuda de drogues i la detenció d'un home de 26 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.
El detingut, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerit per a això.
Policia Nacional