La Policia Local de Sueca ve registrant un augment considerable en les seues intervencions

Miércoles, 27 de octubre de 2021 | e6d.es
• Davant la fi de les restriccions en l'oci

._000814
La Policia Local de Sueca porta observant un augment significatiu, de fins a un 40% més, en les actuacions que han requerit presència dels agents degut a la fi de les restriccions en les zones d'oci, tant del nucli urbà com de la zona marítima. “Hem observat que, després de mesos de confinament, toc de queda i restriccions, algunes persones han pretés recuperar 'el temps perdut' i estan demostrant un elevat grau de susceptibilitat que els fa, de vegades, mostrar més agressivitat de la reflectida abans de la pandèmia. Tot això s'està traduint en un augment de les actuacions policials a causa de molèsties per soroll, botellons, baralles, etc.”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, qui ha assenyalat també que esta situació es podia preveure per l'actitud desmesurada que estan demostrant algunes persones davant la reducció (o la fi en alguns casos) de les restriccions per la pandèmia. “Tot això ha provocat que, des de la Policia Local, s'haja realitzat una reestructuració dels mitjans personals amb què compta el cos per a afrontar el problema d'una manera més directa i contundent”, en paraules de Ramírez.
El resultat del passat cap de setmana ha sigut de: -prop de 30 intervencions policials per batusses, molèsties al veïnat o consum de substàncies tòxiques, entre altres causes; -quatre detencions de persones (amb una mitjana de 22 anys) davant la negativa de realitzar-se controls d'alcohol i altres substàncies, i mostrar agressivitat cap a la Policia, sent atesos diversos agents en el Centre de Salut per les lesions que els van produir a l'hora d'interactuar en matèria de seguretat i reduir a algun dels detinguts; i -la intervenció de diversos instruments perillosos i una arma en un dels escorcolls produïts. Les principals actuacions s'han dut a terme en les zones d'oci i, més concretament, en l'avinguda Mestre Serrano i carrers adjacents.
Pese a l'augment en les actuacions policials, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana confien que la situació es vaja normalitzant en les pròximes setmanes. “La fi de les restriccions ha provocat en algunes persones la necessitat d'aprofitar el temps d'una manera descontrolada, però confiem que tot es vaja normalitzant. De totes maneres, des de la Policia mantindrem els operatius preventius per a contribuir al fet que la situació millore ostensiblement”, ha assenyalat Carlos Ramírez. 
Ajuntament de Sueca