La Policia Local de Sueca investiga un presumpte delicte de maltractament i abandó d'animal

Viernes, 14 de julio de 2023 | e6d.es
• Un gos estava atrapat en una séquia de la localitat en molt males condicions físiques

 

Els fets van ocórrer dissabte passat 9 de Juliol, quan la protectora d'animals 'Refugi els Àngels' va tindre coneixement que un gos estava atrapat en una séquia de la localitat, en molt males condicions físiques. Immediatament, la protectora va alertar als serveis municipals, els quals van localitzar i  rescatar l'animal.
Posteriorment, l'empleat municipal que va rescatar l'animal, es va personar en la Central de la Policia Local de Sueca per a deixar constància dels fets ocorreguts. En eixe moment, la Policia Local inicia les investigacions preceptives per a l'esclariment dels fets i la identitat del propietari, concloent que ens trobem davant un presumpte delicte de maltractament animal i un altre d'abandó, castigats amb pena de presó.
Els investigadors han pogut comprovar també que l'animal ja havia sigut abandonat en la via pública en anteriors ocasions. Presentava una deterioració física evident i un estat de desnutrició avançat. Gràcies a la col·laboració de la protectora, de la ciutadania i dels serveis municipals, l'animal està sent atés de les seues ferides.
No és la primera vegada que la Policia Local de Sueca, cada vegada més pròxima i especialitzada, obri diligències per fets similars per a la seua remissió al Jutjat.
Ajuntament de Sueca