La Policia Local de Sueca deté a dos presumptes culpables per violència de gènere

Martes, 20 de agosto de 2019 | e6d.es
• Una dona es va acostar als agents per a denunciar a un home per dues presumptes agressions: una per violència de gènere i una altra a causa de relacions no consentides

._000648
Durant tot l'estiu, i especialment en l'equador d'este mes d'agost, la Policia Local de Sueca ha hagut de continuar emprant-se a fons per a atendre la multitud de requeriments que li arriben per part de la ciutadania, sobretot en la zona marítima. “Malgrat la falta d'efectius amb què ens trobàrem al mes de juny i la impossibilitat de contractar personal interí com a reforç, gràcies a l'estudi previ que es va realitzar per a valorar les possibles mesures a adoptar i a l'increment de la partida econòmica que es va fer per a suplir les deficiències en el nombre d'agents, el servei d'atenció a la ciutadania no s'ha vist minvat en cap moment durant tot l'estiu, tot i l'increment de requeriments que es realitzen especialment en la zona de platja”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.
Una de les actuacions més importants es va produir ahir mateix, en una zona de platja de Sueca. Sobre les huit del matí, una dona es va acostar als agents que estaven en funcions de proximitat per la zona per a denunciar a un home per dues presumptes agressions: una per violència de gènere i una altra a causa de relacions no consentides. Els agents van assistir a la víctima i, a continuació, van procedir a la detenció de l'home en el domicili on havien ocorregut presumptament els fets. Tots dos, víctima i agressor, són dues persones no empadronades en la zona. Per la mateixa causa, el passat dia 13, la Policia Local va haver d'acudir a una telefonada realitzada des del Perelló. El presumpte agressor va ser detingut també després de trobar-lo amagat en el terrat de l'edifici on presumptament s'havia produït un nou cas de violència de gènere. Esta actuació es va realitzar conjuntament amb la Guàrdia Civil.  
Ajuntament de Sueca

 


._000562

._000705