La Policia Local de l’Alcúdia sorprén tres joves furtant a un domicili

Viernes, 20 de enero de 2023 | e6d.es
• Des de fa ja, uns mesos es venien detectant en la localitat robatoris a l'interior d’habitatge

 

Ahir de matinada, agents de la Policia Local de l’Alcúdia, van procedir a la detenció de tres individus, per un presumpte delicte de robatori amb força en les coses.
Des de fa ja, uns mesos es venien detectant en la localitat robatoris a l'interior d’habitatges, normalment  procedint a la sostracció d'eines o qualsevol objecte vàlid per a la seua venda.
Després de nombroses indagacions i fruit de la col·laboració ciutadana, es va poder procedir a la identificació i consegüent detenció. En este cas, va ser determinant l’avís rebut per la policia a l’una i 20 de la matinada i provinent d’una persona veïna del carrer Verge dels Dolors, informant que s’acabava de forçar la porta d’una casa del carrer. La patrulla va acudir a la direcció immediatament i va trobar in fraganti tres joves, un d’ells menor d’edat, que van ser detinguts i posats ahir mateixa a disposició judicial.
El grup d'investigació de la comandància de la Guàrdia Civil de Carlet, estan duent a terme la indagació. Es sospita que els detinguts han tingut relació també amb  altres robatoris produïts en l’Alcúdia, pel modus operandi, que s'han utilitzat en aquestes actuacions il·lícites: La forma de treballar dels presumptes lladres era detectar primer cases desocupades i, un cop decidit l’objecte del robatori, telefonaven al 112 i denunciaven  una emergència a l’altra punta de la població, per tal d’allunyar la patrulla de la Policia Local de la zona on anaven a actuar.
Ajuntament de l’Alcúdia