La Policia Local d'Almussafes nomena a dos nous oficials

Miércoles, 16 de septiembre de 2020 | e6d.es
• Tots dos han superat l'oposició per promoció interna convocada per l'Ajuntament i la formació requerida per l’IVASPE

._000006
La sala de plenaris de l'Ajuntament d'Almussafes ha acollit l'acte de presa de possessió d'Enrique España Marí i Jacob Romero Sala com a oficials de la Policia Local i funcionaris de carrera de l'administració local. Els agents, en el cos almussafeny des de 2006, van aconseguir fa uns mesos superar l'oposició per promoció interna convocada pel consistori i han participat en el curs impartit per l’IVASPE per a poder ocupar aquest lloc. En la cerimònia han estat presents l'alcalde, Toni González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, i l'intendent de la Policia Local, Ernesto Serrano.
S'han fet efectius els ascensos dels agents de la Policia Local d'Almussafes Enrique España Marí i Jacob Romero Sala, els qui van superar l'oposició per promoció interna convocada per l'Ajuntament de la localitat fa uns mesos per a convertir-se en els nous oficials del citat cos policial. Tots dos han hagut de desenvolupar també com a pas previ per a la seua designació un curs de formació en l'Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE) amb l'objectiu de conéixer en profunditat el funcionament dels seus llocs.
La presa de possessió s'ha celebrat aquest matí a la sala de plenaris de la casa consistorial en un acte en el qual, a més dels dos agents, que passen a formar part del grup funcionarial de carrera de l'administració pública almussafenya, han estat presents l'alcalde, Toni González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, i l'intendent de la Policia Local, Ernesto Serrano.
“Amb aquesta acció continuem amb la consolidació de la nostra Policia Local, departament integrat en aquests moments per un total de 29 agents, cada vegada més especialitzats i especialitzades en diferents aspectes relacionats amb la seguretat i el benestar de la població, professionals de primer nivell que treballen dia i nit per a garantir la nostra protecció”, assenyala Wic.
Tant España com Romero van entrar a formar part de la plantilla de la Policia Local d'Almussafes en 2006 i amb el pas del temps han anat assumint diferents responsabilitats. En l'actualitat, el primer s'encarrega de coordinar les seccions operatives, mentre que el segon està al capdavant de la Unitat de Protecció Animal i de Medi Ambient (UPAMA).
Ajuntament d'Almussafes._000520

._000626