La Policia Local d'Alberic comptarà amb dispositius personals de gravació

Viernes, 17 de junio de 2022 | e6d.es
• Les proves gràfiques seran totalment segures, quedant les imatges encriptades amb el més alt estàndard del mercat

._000626
La primera presa de contacte amb els dispositius personals d'enregistrament amb els quals l'Ajuntament d'Alberic ha dotat al cos de Policia Local tindrà lloc durant els pròxims dies, coincidint amb la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere del municipi. Des d’este moment, la Policia Local comptarà amb un equip de tres càmeres corporals personals que permetran als agents procedir a l'enregistrament de determinades situacions.
Respecte de la seguretat de les gravacions, el model adquirit compta amb diferents mecanismes (hardware i software) que impediran la modificació o l’alteració de les imatges. La càmera d'enregistrament Reveal D5 inclou informació GPS en les metadades del vídeo quan esta es connecta a un telèfon mòbil, la qual cosa facilitarà la localització dels fets gravats. A més, les proves gràfiques seran totalment segures, quedant les imatges encriptades amb el més alt estàndard del mercat.
L'objectiu d'estes càmeres CCP (Càmera Corporal Policial) és el d'aportar proves en la investigació d'un delicte o en el cas d'infraccions administratives concretes. Davant qualsevol incident, a l'agent li bastarà amb polsar un botó per a iniciar l'enregistrament.
Ajuntament d'Alberic