La Pobla Llarga signarà demà un conveni de col•laboració amb l’ Associació de Familiars de Víctimes de la Fossa 113

Martes, 27 de marzo de 2018 | e6d.es
• 'La Pobla Llarga està en deute amb tants veïns que una vegada finalitzada la guerra van patir la repressió franquista'

._000407
.
._000049
Tres son els poblatans que se suposa estan en la fosa 113: Nicasio Ripoll Ortolà, alcalde republicà i membre del comitè local; Bautista Gomar Benavent, regidor socialista, membre de l’UGT, del comitè local i de la Casa del Poble; Salvador Ramon Benavent, regidor republicà. Tots ells executats el 18 de gener de 1940 a Paterna.
Demà, 28 de març, dia senyalat per la nova llei de memòria democràtica i per la convivència de la Comunitat Valenciana, a la Pobla Llarga, es signarà un conveni de col•laboració amb l’associació de familiars de víctimes de la fossa 113 que tant d’esforç porten acumulat per poder traure als seus pares, avis d’aquesta fosa.
“La Pobla Llarga està en deute amb tants veïns que una vegada finalitzada la guerra van patir la repressió franquista que aquest acte ha de ser valorat com a molt positiu per tota la població” comenta l’alcaldessa Neus Garrigues. A les 19:30 h, al saló de plens de l’Ajuntament, Nuria Cubero per part de l’associació i l’alcaldessa per part del consistori, signaran aquest conveni.
Ajuntament de La Pobla Llarga