| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/10/2022

POBLACIONS » La Pobla Llarga

La Pobla Llarga celebra una espectacular entrada de Moros i Cristians

La climatologia va donar treva per a la seua realitzaciˇ sense cap contratemps

._000881
Des del passat 7 d’octubre La Pobla Llarga està immersa en les seus Feste Majors i de Moros i Cristians. Hi ha hagut activitats per a tots els segments d’edats i de tot tipus, esportives, gastronòmiques, culturals, música…

L’adversa climatologia d’estos últims dies a deslluït alguns dels actes programants, però no ha sigut obstacle per a dur endavant un dels grans atractius de la festa, l’Entrada de Moros i Cristians que es va celebrar ahir dia 12 d’octubre, partint des de Sant Calixt, i finalitzant al carrer Vall.

Tal i confome ens va declarar a l'inici de les festes a El Sis Doble, Josep Copoví, regidor de Festes de La Pobla Llarga, estes pretenien ser les manifestacions festives que representaren la tornada a la normalitat, com quan ningú imagitnava que el virus de la Covid-19 paralitzaria, de sompte, tot allò que fins a març de 2020 ens era comú i quotidià.

Ha sigut una entrada de Moros i Cristians espectacular, com es pot comprovar en els següents vídeos realitzat per El Sis Doble. Una entrada on inclòs l’alcadessa, Neus Garrigues, participa activament d’ella. Tot un exemple per a esta localitat de la Ribera Alta. 
E6D
 
 


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars