La pluja dóna una treva i les festeres i festers de Guadassuar disfruten amb la cavalcada de ‘La Repartició de la Carn’

Domingo, 26 de enero de 2020 | e6d.es
• Enguany ha comptat amb la visita de la vicepresidenta de la Diputació de Valčncia Maria Josep Amigó
._000472
._000448 
Guadassuar ha pogut celebrar este dissabte, després d’ajornar-la el passat dimarts pel mal oratge, “La Repartició de la Carn” amb els festers i festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora.  Enguany ha comptat amb la visita de la vicepresidenta de la Diputació de València Maria Josep Amigó, que ha estat acompanyada en tot moment per l’alcalde de la localitat Salvador Montañana, el regidor de Festes Josep Martínez, membres de la Corporació Municipal i alcaldes de localitat veïnes.
“La Repartició de la Carn” o “El Repartiment de la Carn” és una cavalcada que en origen consistia en el repartiment públic d’aliments a les famílies necessitades per celebrar el dia del patró i que hui s’ha transformat en una cavalcada lúdica que recorda aquest acte de solidaritat, en el qual es convida amb dolços locals (rotllets fregits, rosegons, etc.) i mistela als veïns i visitants.
En ella, com cada any, han participat molts veïns i veïnes, associacions locals, els Gegants i Cabuts de Guadassuar, la Carxofa, el Ball del Bolero i la Muixeranga “La carabassota”. Una vegada finalitzada la cavalcada també s’ha realitzat el pregó des de la balconada de l’Ajuntament. Enguany el protagonista ha sigut Juan Antonio Almazan Bodí.
Les activitats continuen esta vesprada dins dels actes organitzats en la Fira Agrícola i Industrial de la Ribera. A més, els visitants poden disfrutar de les parades del Porrat de Sant Vicent i de les últimes novetats del sector agrícola, que enguany compartixen els carrers de la localitat després de ser ajornades al llarg de la setmana  per les inclemències meteorològiques.
E6D

 

 

 

._000525

._000632