La Platja de Les Palmeres acull el campionat autonòmic d'aquatló

Miércoles, 29 de junio de 2016 | e6d.es
• La III edició de l'Aquatló Les Palmeres- Sueca acull, per primera vegada, la prova oficial del campionat autonòmic en esta displina

._000300

._000351

Sueca ha acollit este cap de setmana la tercera edició de l'Aquatló Les Palmeres-Sueca. Vora  130 aquatletes han participat en esta edició, una xifra considerablement superior a la de les dues edicions anteriors. Organitzat pel Mortes Bikes -VRP Club Triatló Sueca, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca i altres clubs locals, la prova ha servit també per coronar els nous campions autonòmics en esta disciplina. Victor Benages (CT Huracan Hammer) i Maria Jareño (UPV Triatló) han tornat a proclamar-se campions autonòmics d'Aquatló, per segon any consecutiu, després de repetir victòria este passat dissabte.
Benages ha acabat imposant-se amb un temps de 00:30:05, per davant de Bernardo Jareño (CT Villena) amb 00:32:11 i d’Antonio Castaño (CT Huracan Hammer) amb 00:32:32; mentre que la victòria de Jareño ha sigut més ajustada amb un temps de 00:36:27 front els 00:36:47 de Naomi Martinez (CT Huracán Hammer). El podi l’ha completat Ana Almer (CST Costa Azahar) amb un temps de 00:38:35.
El programa de competició començava a les 10 h. amb esta prova oficial que constava d'un segment de natació d'1 quilòmetre i un segon de carrera a peu de 5 quilòmetres. A continuació, com en edicions anteriors, es va disputar la prova de promoció, una cursa que s'organitza també amb el fi de facilitar la iniciació en esta pràctica que va comptar amb representació nombrosa de les xiquetes i els xiquets de l'escola del Club de Triatló Sueca.  En este cas, les distàncies a recórrer eren just la meitat que les de la prova absoluta, és a dir, 500 metres de natació i 2 quilòmetres i mig de carrera a peu.
La representació del club també va estar exitosa en ambdues proves, així molts dels membres van aconseguir molt bones marques tant en la classificació general com en les respectives categories . En este sentit, cal destacar també el podi aconseguit pels alumnes de l'escola del club en la prova de promoció. Alex Bonet, va estar el primer en entrar a meta, seguit per Xavier Navarro i Quique Lletí, que van aconseguir el segon i tercer lloc, respectivament, en la classificació general d'esta prova.
El regidor d'Esports, Vicent Baldoví; el president de la Federació de Triatló, Valeriano Moreno i el president del Mortes Bikes -VRP Club Triatló Sueca, José Cardo, van ser els encarregats de lliurar els trofeus a tots els  campions. En el següent enllaç es pot consultar el llistat complet amb els resultats de tots els finalistes http://www.triatlocv.org/resultados