La música antiga ompli les nits d'estiu a Guadassuar

Viernes, 29 de julio de 2016 | e6d.es
• Èxit d'assistència als concerts gratuïts que s'estan desenvolupant dins del XIV Curs de Música Antiga


._000255

._000256
 
La nit de Guadassuar té un encant i un so especial, gràcies als concerts que s'estan desenvolupant dins del XIV Curs de Música Antiga que cada any s'imparteix en la localitat.Els cursos estan oferint grans resultats entre els alumnes i els participants com a oïdors; i ja treballen incansablement totes les seccions sota les ordres de grans icones del món de la recreació i interpretació històrica de la música.
Alumnes i professors estan oferint unes notables interpretacions que són del grat dels nombrosos visitants i aficionats que estan acudint a aquestos concerts de música emmarcada dins del context del final del Barroc.
Des del pati del Centre Cultural, el dimecres va destacar la Música de Cambra i el dijous el so del Clavicémbal i el Consort de Flautes van ser els protagonistes d'uns concerts que van acompanyats d'explicacions didàctiques de cadascun dels temes i descripcions dels instruments utilitzats en la recreació d'obres del segle XVIII.
La nit del divendres estarà protagonitzada pel so de l'Orquestra Barroca que, enguany i com a novetat, serà acompanyada per la Dansa Barroca a càrrec dels alumnes i la professora d'aquesta disciplina, a partir de les 22:30 hores en l'Auditori de Guadassuar.
Per a finalitzar la sèrie de concerts d'aquesta edició, el dissabte i també en l'Auditori, a les 20:00 hores, s'està preparant un concert fi de curs amb el Cant de Càmera a càrrec dels alumnes i el professor Lluís Vilamajó i els Ministrers del Renaixement, sota les instruccions del professor Jean-Pierre Canihac.
Ajuntament de Guadassuar