La Mancomunitat de la Ribera Alta va acollir la IV Missió Social Transnacional del Projecte Breed

Jueves, 23 de marzo de 2023 | e6d.es
• Construint Resiliència Comunitària i Desenvolupament Sostenible a través de l'economia social
._000410
La Mancomunitat de la Ribera Alta va acollir la IV Missió Social Transnacional del Projecte Breed, un projecte Europeu que tracta de construir resiliència comunitària i desenvolupament sostenible a través de l'economia social. En aquest projecte hem pogut tractar temes i projectes relacionats amb protecció social, l'habitatge i la salut.

Hem rebut la visita de diferents entitats públiques locals, stakeholders i organitzacions d'economia social de Grècia, Itàlia, Portugal, Bèlgica i Espanya:

Fondazione Comunitaria di Agrigento e Trapani (FCAT)
Municipalitat de Katerini (MUKA)
Municipalitat de Paredes
Municipalitat Alcamo
Xarxa Europea d'Empreses d'Integració Social (ENSIE)
Mancomunitat de la Ribera Alta (MANRA)

Al llarg d'aquests dies hem realitzat ponències, treball en equip, debats, tallers, visites d'estudi en diversos emplaçaments: la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Algemesí i València.

Hem tractat temes d'economia i protecció social, habitatge amb impacte social, inclusió i hem intercanviat bones pràctiques de projectes dels diversos països participants. Hem donat a conèixer la nostra cultura i tradicions i com a través d'elles contribuïm a crear una societat més resilient i sostenible. A més hem rebut informació del pla d'acció de la UE i hem treballat en propostes d'implementació en l'àmbit local.

Hem comptat amb la col·laboració i participació de personalitats d'entitats públiques, privades i associacions per a donar a conèixer la seua llavor dins d'aquest àmbit d'actuació com: Fundació Novaterra, Servihabitat, Gestión Inteligente de Conflictos, EVAP, UGT, Museu de la Festa d'Algemesí, Pacte Territorial per a l'Ocupació, Oficina Comarcal d'Habitatge, i Xaloc Ribera Alta.

Des de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem donar les gràcies a totes les entitats col·laboradores i a totes les persones que han participat en aquest projecte. Ha estat una experiència molt enriquidora per a contribuir a la nostra societat.
Mancomunitat de la Ribera Alta