La Lliga de Clubs de Triatló visitarà Alberic en la segona prova del calendari

Sábado, 21 de enero de 2023 | e6d.es
• El pròxim diumenge 12 de febrer, amb el III Duatló

._000626
Este passat cap de setmana es donava inici a la Lliga de Clubs Caixa Popular de Triatló amb el Duatló Circuit de Cheste, una prova en distancia sprint que ha contemplat duatló format per un primer segment de 5.400 metres de carrera a peu, 19,3 quilòmetres de ciclisme i 2.700 metres de carrera a peu.
Després d’esta jornada disputada per equips, la següent prova del calendari de la lliga organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana portarà les màximes competicions autonòmiques a la comarca de la Ribera Alta, el pròxim diumenge 12 de febrer, amb el III Duatló d’Alberic.
En esta ocasió la prova es desenvoluparà en distància supersprint i per relleus mixtos (xic, xica, xic i xica). Abans de passar el testimoni al següent company, cadascun dels participants haurà de completar 2.000 metres de carrera a peu, 6 quilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de carrera a peu.
Pel que fa al recorregut, el III Duatló d’Alberic continua apostant per portar l’esport a un dels espais més emblemàtics de la localitat. És per això que la zona de transició s’ubicarà a l’Avinguda de la Muntanyeta i l’arc de meta es col·locarà junt a l’ermita de Santa Bàrbara. El segment de carrera a peu transcorrerà pel carrer Cervantes i per un tram de les avingudes de la Muntanyeta, Glorieta i Madrid, mentre que el segment ciclista arribarà fins a la rotonda del carrer Ullals de Massalavés (per la N-340).
Toño Carratalá, Alcalde i Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alberic destaca “la magnífica tasca que està fent el Club Triatló d’Alberic. Amb tres edicions d’este Duatló per Relleus hem aconseguit consolidar el Duatló D’Alberic al calendari de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Enguany el nostre poble serà seu del Campionat Autonòmic i de la Lliga de Clubs, i això confirma la confiança que la Federació té en Alberic”.
Ajuntament d'Alberic