La Junta Local Fallera de Sueca entrega les insígnies

Martes, 28 de febrero de 2023 | e6d.es
• La Mesa de Seguiment de les Falles i Sanitat Pública, la periodista Paloma Gutiérrez i la Policia Local de Sueca reben l'espiga d'or honorífic

._000562
Diumenge per la vesprada i com ja va sent tradicional, es varen lliurar al centre cultural Bernat i Baldoví, els bunyols d'or amb fulles de llorer i brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es varen fer entrega les espigues d'or, distinció que concedeix  la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria com a fallers consolidada.
Aquest any i de manera excepcional, la Junta Local Fallera de Sueca ha fet entrega de la seua màxima distinció, l'espiga d'or honorifica, no a dos persones o entitats, sinó a tres, en reconeixement de la seua llavor en pro de les falles de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat.
La primera en rebre aquest guardó va ser la Mesa de Seguiment de les Falles i Sanitat Pública,  per la seua gran tasca en preservar i impulsar la festa de les falles durant la pandèmia.
La següent en recollir aquesta distinció va ser la periodista Paloma Gutiérrez Muñoz, per estar sempre al costat de JLF Sueca, en qualsevol moment que se la necessita.
L'últim d’aquests guardonats amb aquesta màxima distinció va ser la Policia Local de Sueca, en reconeixement de la seua gran labor en mantindre la seguretat i integritat de tot el col·lectiu faller.
Junta Local Fallera Sueca