Mireia Catalán Albendín i Cristina Chuliá Gregori ja regnen com a Falleres Majors a Carcaixent

Domingo, 26 de octubre de 2014 | e6d.es
• La Junta Local Fallera de Carcaixent organitzŕ una nit reivindicativa, divertida i festiva

Parlaments de les Falleres
Majors de Carcaixent

 
Amb un Magatzem de Ribera , de gom a gom, com feia temps no es veia, la Junta Local Fallera de Carcaixent ha celebrat la presentació de les màximes representants de la festa. Amb la col•laboració de totes les comissions de la ciutat han aprofitat la presència del món faller carcaixentí, diverses Juntes Locals convidades i les autoritats polítiques, per a demanar més implicació per part de tots en la festa fallera.
Han reivindicat el motor econòmic que suposa les falles, han demanat que els polítics locals i autonòmics lluiten més per defensar tot el que el món faller representa i han demanat que es respecte la imatge dels fallers. “Les falles són cultura, són llocs de treball, són festa i per tant demanen el suport de la societat per continuar avant per molts anys i no desaparèixer”.
Amb molta diversió i música la nit ha continuat creixent fins arribar al moment més àlgid. Moment que ha posat en peu el Magatzem per rebre a les que seran la imatge de la ciutat al món faller de la Comunitat Valenciana. La xiqueta Mireia Catalán Albendín i la senyoreta Cristina Chuliá Gregorí han pujat a l’escenari nomenades com a Falleres Majors de l’exercici de 2015. Ho han fet acompanyades pel president de la JLF José Vicente Gascó Pérez i per l’alcaldessa Lola Botella Arbona. 
En els seus respectius parlaments, el president de la JLF ha demanat unió de tot el colectiu faller per fer més gran la festa, l’alcaldessa ha escoltat les reivindicacions dels fallers i ha contestat que els politics locals sempre donaran suport a les falles. Per part de les Falleres Majors no han faltat els agraïments a familiars i amics, a més, de desitjos de diversió i alegria per a les seues amigues i Corts d’Honor.
A partir d’ara el Magatzem de Ribera rebrà cada cap de setmana una comissió fallera de la ciutat per a que presenten a les seues Falleres Majors, llevat d’aquelles comissions que per superar l’aforament permés han d’anar a altres sales de la comarca.
J.M.O.


._000309