La Junta Local Fallera d’Alzira suspén l'Exposició del Ninot que anava a inaugurar-se demà

Lunes, 16 de agosto de 2021 | e6d.es
• La resta d'actes seguixen vigents al calendari previst

._000829
Des del dia 18 d’agost fins el 2 de setembre estava prevista que es celebrarà l’Exposició del Ninot, obrin així una programació d’actes fallers en el actual mes d’agost i primers de setembre. En este anaven a participar les 9 comissions que celebren les falles 2021 en unes dates fora d'allò més habitual degut a les circumstancies sanitàries que arrastrem des de febrer de l’any 2020
La Junta Local Fallera d’Alzira hi ha remés un concís missatge en què no indica els motius d'esta suspensió: “Lamentem informar-vos que queda suspesa l'Exposició del Ninot que tenia previst inaugurar-se el pròxim dia 17. La resta d'actes seguixen vigents al calendari previst”.
E6D
 
El dia 26 d’agost a les 20:30 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura farem la presentació del llibre de JLF 2021.
 
El 27 d’agost a les 19 hores, a la sala La Cotonera d’Alzira es realitzarà el Lliurament de Recompenses 2021 per part de la Fallera Major d’Alzira, senyoreta Alba Carrió Martínez. En aquest acte seran atorgades les recompenses de major grau, Flama d’Or, Murta i Brillants, Flama de Platí a més de les recompenses a títol pòstum a les falleres i fallers que ens han deixat. A l’acte s’atorgarà la insígnia d’Or Honorífica de la Junta Local Fallera que enguany ha recaigut en Rubén Pastor Bautista.
 
El 28 d’agost, també a les 19 hores i a la mateixa sala La Cotonera gaudirem de l’Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira 2021, senyoreta Alba Carrió Martínez i xiqueta Clàudia Dolz Estela, on estaran presents els representants de les 9 comissions alzirenyes que plantaran el seu monument a estes falles extraordinàries que donaran inici el pròxim 1 de setembre.   
 
De moment es mantenen tots els actes previstos per als dies de falles compresos entre el 1 i el 5 de setembre que estaven establerts. Junta Local Fallera es reserva el dret de modificar o cancel·lar qualsevol dels esdeveniments en cas de que la situació sanitària ho requerira.

Junta Local Fallera d’Alzira._000690
._000520