La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sueca recapta 1.511,41 euros

Miércoles, 23 de diciembre de 2020 | e6d.es
• Per a continuar finançant projectes en investigació oncològica
._000620

._000351
La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sueca va celebrar el passat divendres, dia 18 de desembre, la tradicional recaptació anual, amb l’objectiu de recaptar fons que ajuden a avançar en la investigació oncològica. En esta ocasió i degut a la pandèmia provocada per la covid-19 es van complir totes les mesures de seguretat per a protegir a la població.
Es van instal•lar tres taules, una davant del jutjat, altra dins del Mercat Central i altra davant de la façana de l’Ajuntament.
L’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Sueca, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia, van demostrar que el col•lectiu continua ajudant activament a aquells que més ho necessiten i van demostrar la seua generositat, a la taula ubicada davant del jutjat fent donatius per a la lluita contra el càncer. El degà de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats, Jesús Muñoz Carrasquer junt a la Secretària de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats, Asunción Sanchis Carrasquer van donar tot el seu recolzament a AECC de Sueca.
També van demostrar la seua generositat a la taula ubicada al mig del Mercat Central, tots els venedors, venedores, clients i clientes del Mercat Central, així com moltes tendes del voltant.
La taula ubicada a la façana de l’Ajuntament, tenia davant una gran cua de gent esperant poder accedir dins del mercat de divendres. Mentre esperaven podien fer donatius a les vidrioles d’AECC i també comprar clauers, samarretes, fundes per a les mascaretes etc. És molt d’agrair els donatius fets per persones de diferent raça, religió o de qualsevol classe social. És molt satisfactori  apreciar la solidaritat de les persones, i és que la paraula “càncer” a tota la gent causa respecte.
El subdirector d’AECC Valencia, Javier Llombart Cussac i el coordinador de les Juntes Locals, Sergio Sahuquillo, es van desplaçar a Sueca per a donar suport i valorar el treball de la Junta Local, donant les gràcies a la presidenta d’AECC  de Sueca, Sacra Ortells, i a totes les voluntàries, membres de la junta. L’Alcalde de Sueca també es va sumar a l’acte, junt a les Falleres Majors de Sueca Alícia i Aroa.
Es van arreplegar en total 1511’41€, la recaptació permetrà a l’associació AECC poder continuar finançant projectes en investigació oncològica, seguir fent programes de recolzament i acompanyament a les persones malaltes de càncer i als seus familiars e incidir en campanyes de detecció precoç de l’enfermetat. Tots els servicis de l’AECC son gratuïts, per tant la recaptació i fer-se socis, és molt important per a poder seguir oferint-los.
Junta Local AECC de Sueca

 

._000562

._000389