La imatge pelegrina de la Mare de Déu visita aquest cap de setmana Alfarp, Llombai i Catadau

Miércoles, 5 de junio de 2019 | e6d.es
• Amb motiu del 25 aniversari del patronatge de la Verge dels Desemparats a Alfarp

._000368

._000520
La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visitarà aquest cap de setmana, del 7 al 9 de juny, les localitats valencianes d'Alfarp, Llombai i Catadau amb motiu del 25 aniversari del patronatge de la Verge dels Desemparats a Alfarp.
La imatge processional de la *Mare de *Déu arribarà el divendres, a les 19 hores, a l'entrada d'Alfarp, des d'on serà traslladada en romiatge a la parròquia Sant Jaume, que acollirà una *viglia mariana a les 23 hores, segons fonts parroquials.
El dissabte la imatge presidirà el rés del Rosari de l'Aurora i visitarà el cementeri d'Alfarp, on es resarà un respons pels difunts. Posteriorment, la imatge de la Verge dels Desemparats serà portada en romiatge fins a la parròquia Santa Cruz de Llombai, on se celebrarà una missa a les 12 hores.
Així mateix, al migdia la imatge partirà cap a Catadau, on se celebrarà una missa a les 18 hores en la parròquia Sant Pere i tornarà a Alfarp, on se celebrarà a les 20.30 hores una ofrena de flors i una processó pels carrers de la localitat.
El diumenge a les 10 hores se celebrarà una missa de campanya, després de la qual tindrà lloc un homenatge a la Verge, que serà acomiadada a les 17 hores, quan partirà cap a la Basílica.
A més, la imatge processional de la Verge dels Desemparats visitarà aquest dijous, 6 de juny, el col•legi La nostra Senyora de Loreto de València-*FESD amb motiu del bicentenari de la congregació Sagrada Família de Bordeus, fundadora del centre en 1850, que va estar sota la seua titularitat fins a setembre de 2016, data des de la qual el col•legi pertany a la Fundació Educativa Santo Domingo (FESD).
AVAN


._000462

._000637

._000647