La il·lusió i la màgia omplin cada racó d’Almussafes amb la Trobada Internacional de Mags

Domingo, 15 de abril de 2018 | e6d.es
• Destaca una completa programació d’espectacles, conferències i una fira amb les principals novetats del sector

._000499
Almussafes ha tornat a convertir-se en la capital de l'il·lusionisme amb la seua ja tradicional Trobada Internacional de Mags. Més 400 aficionats a la màgia han disfrutat d'una completa programació amb espectacles, conferències i una fira amb les principals novetats del sector.
L'il·lusionista mexicà Joaquín Alaya, el primer llatí que va aconseguir un espectacle propi a Las Vegas, ha encapçalat el cartell d'artistes que han passat XXVI Trobada Internacional de Mags d'Almussafes.
Al costat d'ell, més de 20 artistes han actuat en els nombrosos espectacles que l'Ajuntament del municipi i l'Associació Valenciana d'il·lusionisme han organitzat perquè tant els aficionats com la ciutadania de la població visquen amb l'emoció que transmeten els millors professionals del sector.
Les activitats començaren el dijous 12 d'abril amb el lliurament d'acreditacions i la Gala Concurs Internacional de Màgia General, en la qual participaren un total de 15 il·lusionistes.
Ahir va tindre lloc l'obertura de la fira màgica, en la qual els professionals del sector participants en el congrés conegueren les últimes tendències en màgia en els més de 30 estands que s’instal·laren al Pavelló Poliesportiu Municipal, espai en el qual també tingueren lloc les cinc conferències del programa.
El mateix divendres es realitzà la inauguració oficial de l'esdeveniment, en la qual es va presentar al Mag d'Honor d'aquesta edició, Manolo Casares. A continuació, se celebrà la Gran Gala Inaugural amb l'espectacle ‘Impossible’.
Ahir dissabte va ser una jornada frenètica. A les 11.30 hores es va celebrae en el Pavelló Poliesportiu la Gala de Firers, a les 20.30 hores va tindre lloc, en el Centre Cultural, la Gran Gala Internacional, amb les actuacions sorprenents de Joaquín Ayala, Anson Lee, Mark & Pinky, David Climent, Jean Merlin i G Alexander.
Hui, diumenge 15 d'abril, es viurà la clausura del congrés, en la qual es donaran cita al voltant de 500 inscrits, amb el Concurs de Llançament de Naips, una Paella Gegant per als acreditats, i la Gala Familiar, en la qual els més xicotets gaudiran amb els trucs més divertits.
E6D
Si alguien desea alguna de estas fotografías en alta resolución
o impresas en papel puede dirigirse al autor de las mismas
a través del correo electrónico 
hykfotografia@gmail.com
o al teléfono 677.293.042 (también Watsapp)