La Guàrdia Civil rescata a una família atrapada per les flames en un incendi a Alberic

Domingo, 1 de mayo de 2022 | e6d.es
• 3 persones, que van quedar atrapades per les flames, van demanar auxili des del balcó de la tercera planta; també rescataren un gos i diversos cadells

._000436
La Guàrdia Civil de Sueca ha participat en el rescat d'un habitatge en flames en la qual es trobaven 3 dels seus habitants, a més d'un gos i diversos cadells.
Els habitants de l'habitatge, que es trobaven demanant auxili al balcó de la tercera planta, van advertir als agents de la presència del seu animal de companyia al balcó de la primera planta, procedint els agents al seu rescat pujant-se al alfeizar de la finestra.
Davant la impossibilitat d'accedir a l'habitatge, a conseqüència de les flames, la Guàrdia Civil de Sueca va procedir a atenuar les mateixes gràcies a l'extintor que portaven en el seu vehicle oficial.
Encara que es va utilitzar un ariet per a derrocar la porta, l'accés a l'interior de l'habitatge va ser impossible a causa del foc, per la qual cosa els equips de bombers del parc d'Alzira i de Xàtiva van utilitzar una escala extensible per al rescat tant dels ocupants de l'habitatge com dels cadells que es trobaven en el seu interior.
En adonar-se que un dels cadells no responia als estímuls, un dels agents de la Guàrdia Civil de Sueca va procedir a realitzar la RCP a l'animal, aconseguint que recobrara la consciència.
En l'actuació de rescat han participat, a més de la Guàrdia Civil de Sueca, la dotació de bombers tant d'Alzira com de Xàtiva.
Gràcies a la ràpida intervenció, professionalitat i determinació que van mostrar en aquesta actuació, els components de la Guàrdia Civil de Sueca, i bombers de l'Alzira i Xàtiva, es va evitar un mal major. 
E6D | Guàrdia Civil

 

._000853 

._000410